Champions League: Τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των ημιτελικών

Βασίλης Μπαλατσός
Champions League: Τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των ημιτελικών

bet365

«Κλείδωσε» η τετράδα των ημιτελικών του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι να αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ να βρίσκει στον δρόμο της της Βιγιαρεάλ.

Ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση του Champions League και πλέον είναι γνωστοί οι τέσσερις «μονομάχοι» που θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στον τελικό του Παρισιού. Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε όρθια στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την έτερη ομάδα της Μαδρίτης, τη Ρεάλ, η οποία απέκλεισε την κάτοχο του τροπαίου, Τσέλσι. Η Λίβερπουλ μπορεί να μην κέρδισε τη Μπενφίκα στο «Άνφιλντ», όμως «τσέκαρε» το εισιτήριο της για την «τετράδα» και θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο την έκπληξη της διοργάνωσης, Βιγιαρεάλ, η οποία έκανε δεύτερο «μπαμ» μετά την πρόκριση επί της Γιουβέντους και απέκλεισε τη Μπάγερν στο Μόναχο.

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν το διήμερο 26/27 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 3/4 Μαΐου.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

  • Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης
  • Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα