Λενγκλέ για τα γελάκια με τον Λεβαντόφσκι: «Ηταν της στιγμής»

Λενγκλέ για τα γελάκια με τον Λεβαντόφσκι: «Ηταν της στιγμής»

Κώστας Τόπας
Λενγκλέ για τα γελάκια με τον Λεβαντόφσκι: «Ηταν της στιγμής»

bet365

Ο Κλεμάν Λενγκλέ θέλησε να απολογηθεί στους φίλους της Μπαρτσελόνα για τα γελάκια του με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από το Champions League.

Η Μπαρτσελόνα δεν θα συνεχίσει την πορεία της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης, καθώς μετά την ήττα με 3-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο, έμεινε εκτός θεσμού. Γεγονός που είχε να συμβεί εδώ και 21 χρόνια.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με του Βαυαρούς, Κλεμάν Λενγκλέ «συνελήφθη» από τον τηλεοπτικό φακό να χαμογελάει μαζί με τον αντίπαλό του, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Μία εικόνα η οποία δεν άρεσε καθόλου στους φίλους των «μπλαουγκράνα».

Από την πλευρά του πάντως, βλέποντας και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός θέλησε να απολογηθεί στους φιλάθλους της ομάδας του, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βρίσκεται ο σύλλογος.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους οπαδούς. Πρώτα απ' όλα, τη λύπη μου για το χθεσινό αποτέλεσμα. Αυτός ο σύλλογος αξίζει μόνο τα καλύτερα και δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε. Το δεύτερο μου μήνυμα αφορά μια εικόνα, στην οποία χαμογελάω με τον Λεβαντόφσκι για κάτι που είχε μόλις συμβεί εκείνη τη στιγμή. Είναι μια συγκεκριμένη αντίδραση που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την αίσθηση μου για το αποτέλεσμα.

Οι αξίες μου είναι αδιαμφισβήτητες και όποιος με γνωρίζει, ξέρει τη δέσμευση και την αγάπη μου για το επάγγελμά μου, για την Μπάρτσα και ειδικά για τους οπαδούς της. Δεν θα είχα ποτέ μια τέτοια αντίδραση για κάτι που πονάει τόσο πολύ. Σήμερα είμαστε πολύ λυπημένοι, αλλά τώρα έχουμε μια αποστολή: Να επιστρέψουμε στην Μπάρτσα εκεί που της αξίζει», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λενγκλέ.

@Photo credits: Video Screen
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα