Μπάγερν – Μπαρτσελόνα 3-0: Οι Βαυαροί έγιναν ξανά ο εφιάλτης των Καταλανών!

Newsroom
Μπάγερν – Μπαρτσελόνα 3-0: Οι Βαυαροί έγιναν ξανά ο εφιάλτης των Καταλανών!

bet365

Ο εφιάλτης επέστρεψε και η Μπαρτσελόνα έπειτα από 21 χρόνια έμεινε εκτός νοκ άουτ. Η Μπάγερν τη διέλυσε με 3-0 κι έστειλε τη Μπενφίκα στους «16».

Το έργο ήταν δύσκολο, πολύ δύσκολο και η Μπάγερν αποδείχθηκε γι ακόμα μια φορά… εφιάλτης για τη Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί γνώρισαν τη συντριβή στο Μόναχο με 3-0 κι έπειτα από 21 χρόνια έμειναν εκτός συνέχειας του Champions League. Τότε, ο Τσάβι ήταν παίκτης, τώρα προπονητής και δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να στείλει την ομάδα στους «16». Μάλιστα, τη σεζόν 2003/04 ήταν η τελευταία φορά που η Μπάρτσα έπαιξε στο UEFA/Europa!

Η πρόκριση είχε… σχεδόν χαθεί στο Καμπ Νόου την προηγούμενη στροφή, όταν και αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Μπενφίκα. Οι Βαυαροί είχαν στείλει… μήνυμα στους «Αετούς» πως θα παίξουν με βασικούς και ο Νάγκελσμαν τήρησε την υπόσχεσή του. Οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά, πίεσαν και προσπάθησαν να απειλήσουν. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι αδυνατούσαν να κρατήσουν μπάλα και όσο περνούσε ο χρόνος τόσο πιο ευάλωτοι έδειχναν. Ετσι, στο 34’ η Μπάγερν άνοιξε το σκορ. Ο Λεβαντόφσκι ταλαιπώρησε τον Πικέ, έβγαλε σέντρα στον Μίλερ, ο οποίος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 43’ ο Σανέ με σουτάρα πέτυχε το 2-0 κι έβαλε τέλος στα όνειρα των Καταλανών για ανατροπή!

Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε, η Μπάγερν είχε τον απόλυτο έλεγχο σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που αδυνατούσαν να κυκλοφορήσουν και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Ετσι, στο 62’ ήρθε και το τρίτο γκολ (14ο στα τρία τελευταία ραντεβού), όταν από την ασίστ του Ντέιβις, ο Μουσιάλα σημείωσε το 3-0. Οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμό και πανηγύρισαν ξανά μια σούπερ πορεία στον όμιλο, αφού δεν έχασαν ούτε βαθμό.

Μπάγερν: Νόιερ, Σούλε (78' Νιανζού), Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ντέιβις (71' Ρίτσαρντς), Τολισό (60' Ρόκα), Μουσιάλα, Μίλερ, Λεβαντόφσκι (77' Τίλμαν), Κομάν (71' Σαρ), Σανέ

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Αλμπα (31' Μινγκέθα), Λενγκλέ, Αραούχο, Ντεστ (46' Γκονθάλεθ), Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ (73' Πιγκ), Γκάβι (86' Ντεμίρ), Ντεπάι, Ντεμπελέ (73' Κουτίνιο)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα