Μπαρτσελόνα: Κούμαν στην... έξοδο, σε πρώτο πλάνο Τσάβι και Μαρτίνεθ!

Μπαρτσελόνα: Κούμαν στην... έξοδο, σε πρώτο πλάνο Τσάβι και Μαρτίνεθ!

Newsroom
Μπαρτσελόνα: Κούμαν στην... έξοδο, σε πρώτο πλάνο Τσάβι και Μαρτίνεθ!

bet365

Ο Κούμαν στην πόρτα τις εξόδου και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις. Τσάβι και Μαρτίνεθ στην κορυφή της λίστας. «Αβέβαιο το μέλλον μου» λέει ο Ολλανδός.

Δύσκολες φαίνεται να είναι οι επόμενες ώρες για τον Ολλανδό τεχνικό μετά τη βαριά ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Μπενφίκα. Σε Ισπανία και Ιταλία το κλίμα που μεταφέρεται από τα ΜΜΕ είναι πως ο Κούμαν αποχωρεί άμεσα, μιας και η εικόνα της ομάδας δεν αλλάζει. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο το μέλλον του Ολλανδού είναι δυσοίωνο και οι επόμενες ώρες είναι καθοριστικές. Μάλιστα, τα ονόματα των Τσάβι και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ είναι στην κορυφή της λίστας της Μπαρτσελόνα για την αντικατάστασή του. Οπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, την Πέμπτη (30/9) θα υπάρξει συνάντηση των ανθρώπων της διοίκησης του συλλόγου για το μέλλον του 58χρονου τεχνικού.

«Ξέρω πως έχω τη στήριξη των παικτών μου, δεν ξέρω για την διοίκηση τι σκέφτεται. Παίξαμε καλά μέχρι το 2-0, η μόνη διαφορά είναι πως δε βάλαμε γκολ. Είχαμε τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες. Αν στη διοίκηση δεν καταλαβαίνουν σε τι κατάσταση είμαστε, τότε ναι, θα έχω πρόβλημα. Ναι, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά δεν πάμε για Τσάμπιονς Λιγκ» σχολίασε ο Ολλανδός.

Θυμίζουμε, πως το βράδυ του Σαββάτου (2/10) η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να μην έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα