Ολυμπιακός: Έτοιμος για άλλο ένα βήμα προς τ' αστέρια

Ολυμπιακός: Έτοιμος για άλλο ένα βήμα προς τ' αστέρια

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο «Καραϊσκάκης» την Λουντογκόρετς (3/8, 22.00, MEGA, Nova 1, Gazzetta), με σκοπό να κάνει άλλο ένα βήμα προς τ' αστέρια και να βρεθεί στα playoffs του Champions League.

Στα playoffs του Champions League, τον Ολυμπιακό θα περιμένει η Ρέιντζερς ή η Μάλμε. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει απόψε οι πρωταθλητές Ελλάδας να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση από τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, απέναντι στη Λουντογκόρετς. Οι Βούλγαροι δεν είναι Νέφτσι, αλλά δεν είναι και ένα εμπόδιο που... τρομάζει.

Το ευτυχές είναι πως ο Μαρτίνς θα έχει στη διάθεσή του περισσότερες λύσεις σε σχέση με το ματς στο Μπακού, όπου η ομάδα βρέθηκε στο Αζερμπαϊτζάν με -11 παίκτες.

Ο Καμαρά επιστρέφει στην αποστολή κι ο Πορτογάλος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους:

Τζολάκη στο τέρμα και τους Μπα, Σεμέδο, Σισέ στην άμυνα. Λαλά και Ρέαμπτσιουκ θα είναι δεξιά και αριστερά κι οι Κούντε-Καμαρά στον άξονα. Ο Χασάν έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης με τον Μασούρα δεξιά του και τον Βαλμπουενά αριστερά.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Βατσλίκ, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Ελ Αραμπί. Εκτός βρίσκεται ο Μπουχαλάκης, ο Τικίνιο, αλλά και οι «κομμένοι» από τη λίστα Τσούμιτς, Αβραάμ, Αλγκασίμ Μπα και Ντρέγκερ. Ο Ονιεκούρου δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά με μία μόλις προπόνηση στα πόδια του ήταν αδύνατον να είναι διαθέσιμος για το πρώτο ματς.

Τα σχέδια του Νταμπράουσκας

Σε 4-2-3-1, ο Λιθουανός κόουτς της Λουντογκόρετς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους:

Καλίνα στο τέρμα, ενώ στην άμυνα (από δεξιά προς τα αριστερά) θα είναι οι: Ικόκο, Πλαστούν, Βερντόν, Νεντιαλκόφ. Στον άξονα θα είναι οι Γκονσάλβες, Σαντάνα και 10άρι θα είναι ο Ολιβέιρα.

Ροτάριου, Ντεσποτόφ θα είναι στα άκρα της επίθεσης με τον Σωτηρίου να είναι στην κορυφή.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα