Ολυμπιακός: Η δυσαρέσκεια για τον Μαριάνι για τουλάχιστον 3 φάσεις

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η δυσαρέσκεια για τον Μαριάνι για τουλάχιστον 3 φάσεις

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο διαιτητής Μαριάνι συγκέντρωσε τα... βέλη των διαμαρτυριών των ανθρώπων του Ολυμπιακού και αυτό δεν ήταν μόνο για την αποβολή του Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη Ναϊμέγκεν χάνοντας με σκορ 2-1 εκτός έδρας στην διαδικασία της παράτασης. Έτσι θα συνεχίσει στην League Phase του Europa League. Στο κομμάτι που δεν αφορά στην απόδοση των 2 ομάδων υπήρχε η παράμετρος του Ιταλού διαιτητή Μαριάνι.

Στον Ολυμπιακό υπήρχε ξεκάθαρα δυσαρέσκεια για τον Ιταλό ρέφερι. Και για την φάση της αποβολής του Φορτούνη και για την φάση του Ρόκα στις καθυστερήσεις του αγώνα (για αντικανονικό μαρκάρισμα πάνω του στο όριο της περιοχής της Ναϊμέγκεν και για κόκκινη στη στιγμή αυτή) αλλά και για μη αποβολή του Περέϊρα στο 94' για φάουλ πάνω στον Πιρόλα (με 2η κίτρινη).

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO / EUROKINISSI
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα