Το πλάνο του Μαρτίνς για το Μπακού

Το πλάνο του Μαρτίνς για το Μπακού

Το πλάνο του Μαρτίνς για το Μπακού

bet365

Στο προσκήνιο για τον Πορτογάλο τεχνικό παραμένει το 3-4-3 που παίρνει... προβάδισμα από το 3-5-2 και ενώ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Από την Κυριακή είχατε αποκτήσει την εικόνα μέσω των ρεπορτάζ του Gazzetta πως τα αγωνιστικά θέματα για τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει Νέφτσι Μπακού (Τετάρτη, 20.00, MEGA) ήταν αρκετά. Εν τέλει το... ταμείο έβγαλε και άλλα, προφανώς όχι τόσο πρώτης γραμμής αλλά έβγαλε.

Από τις απουσίες που... πονάνε περισσότερο ξεχωρίζουν σίγουρα πλην του τιμωρημένου Καμαρά και του τραυματία Εμβιλά και αυτές των Μπουχαλάκη, Ανδρούτσου, Ρέαμπτσιουκ και βέβαια η ήδη γνωστή απώλεια του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Από εκεί και πέρα ο Ελ Αραμπί θα είναι παρών, όπως αναμενόταν αλλά μπορεί να μην χριστεί βασικός. Οι δύο βασικές επιλογές για τον Μαρτίνς παραμένουν δύο. Το 3-4-3 και το 3-5-2.

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως το 3-4-3 κερδίζει έδαφος. Με Τζολάκη κίπερ, Λαλά και έναν εκ των Ραντζέλοβιτς και Βρουσάι στην άλλη πλευρά (για τα δύο άκρα) και τριάδα στόπερ με Σισέ, Σεμέδο και Μάρκοβιτς ή Μπα. Στο κέντρο οι δύο να είναι οι Κούντε και Σουρλής και τριάδα στην επίθεση με Μασούρα, Βαλμπουενά και μάλλον τον Χασάν.

Όσο για το 3-5-2 λοιπόν - όπως έχετε διαβάσει ξανά - εκεί μπορεί να δούμε Τζολάκη ή Βατσλίκ στο τέρμα και τριάδα στόπερ με Σισέ - Σεμέδο - Μπα ή άλλον διαθέσιμο στόπερ. Η πεντάδα να είναι με Λαλά και Μασούρα στα άκρα (ή Βρουσάι για τα άκρα ή Ραντζέλοβιτς) και στο κέντρο οι Μάρκοβιτς, Σουρλής και Κούντε και μπροστά ο Βαλμπουενά με έναν εκ των Ελ Αραμπί - Χασάν.


 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα