Με αυξημένα προβλήματα ο Μαρτίνς και βασική σκέψη για 3-5-2

Με αυξημένα προβλήματα ο Μαρτίνς και βασική σκέψη για 3-5-2

Με αυξημένα προβλήματα ο Μαρτίνς και βασική σκέψη για 3-5-2

bet365

Τα προβλήματα του Μαρτίνς έχουν αυξηθεί σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και μία σκέψη του είναι να πορευθεί με το 3-5-2 στο Νέφτσι - Ολυμπιακός.

Σε αυτή τη φάση σε σχέση με τον πρώτο αγώνα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προλάβει τη ρεβάνς ο τραυματίας Μπουχαλάκης με τον Ελ Αραμπί να διατηρεί κάποιες πιθανότητες. Όπως είναι πιθανό να χάσει (και) τη ρεβάνς ο Σωκράτης. Επίσης ενδέχεται να τεθούν εκτός πλάνων λόγω ζητημάτων ετοιμότητας οι Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτσος.

Ήδη υπάρχει εκτός ο τιμωρημένος Καμαρά και φυσικά ο Εμβιλά που έβγαλε μυϊκό πρόβλημα. Με τα προβλήματα λοιπόν που προέκυψαν λόγω covid-19 (Σωκράτης και Ελ Αραμπί) αλλά και ελέω τραυματισμών και άλλων ζητημάτων ετοιμότητας ο Πορτογάλος κόουτς αποκτά δύσκολο έργο και για τον επαναληπτικό. Όπως δύσκολη αποστολή είχε και πριν τον πρώτο αγώνα.

Έτσι δεν φαντάζει καθόλου απίθανο ένα 3-5-2 με Τζολάκη ή Βατσλίκ στο τέρμα και τριάδα στόπερ με Σισέ - Σεμέδο - Μπα ή άλλον διαθέσιμο στόπερ.

Η πεντάδα με Λαλά και Μασούρα στα άκρα και στο κέντρο οι Μάρκοβιτς, Σουρλής και Κούντε και μπροστά ο Βαλμπουενά με έναν εκ των Ελ Αραμπί - Χασάν (να θυμίσουμε πως και ο Αιγύπτιος έβγαλε ένα θέμα στο πόδι του στο πρώτο ματς ενώ πρόβλημα είχε ακόμα και ο Αβραάμ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα