Όσκαρ Γκαρθία: Ο πρόεδρος της Ρεμς ανακοίνωση την πρόσληψή του

Βασίλης Τεμπέλης
Όσκαρ Γκαρθία: Ο πρόεδρος της Ρεμς ανακοίνωση την πρόσληψή του

bet365

Ο πρόεδρος της Ρεμς, Ζαν-Πιέρ Κεγιό, ανακοίνωσε ότι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, αναλαμβάνει το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας.

Εδώ και δέκα μέρες ήταν γνωστό ότι ο Όσκαρ Γκαρθία αποτελούσε το φαβορί για ν' αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεμς. Πλέον είναι και επίσημο! O πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Ζαν-Πιέρ Κεγιό, ανακοίνωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ο 47χρονος Καταλανός πρώην προπονητής του Ολυμπιακού (2018) αναλαμβάνει από το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία.

O Γκαρθία είναι άνεργος από το Νοέμβριο του 2020, όταν και απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Θέλτα. Έχει εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα καθώς έχει προπονήσει στο παρελθόν τη Σεντ-Ετιέν (2017). Έχει εργαστεί επίσης σε Ζάλτσμπουργκ, Μπράιτον, Γουότφορντ και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα του Ισραήλ με τη Μακάμπι (2012-13) και δύο διαδοχικά νταμπλ Αυστρίας (Bundesliga και Κύπελλο) με τη Ζάλτσμπουργκ (2015-16 και 2016-2017), στον πάγκο της οποίας είχε και τη μεγαλύτερη θητεία (73 ματς). Ο Νταβίντ Γκιόν είχε συμβόλαιο μέχρι το 2022, αλλά δεν θα το εξαντλήσει.

H Ρεμς βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας (11η θέση) την τρέχουσα σεζόν, έχοντας εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή της. Την περυσινή σεζόν, η οποία διεκόπη λόγω της πανδημίας, τερμάτισε την πέμπτη θέση (πέρασε τη Σερβέτ, αποκλείστηκε από τη Βίντεοτον στα προκριματικά του Europa League), ενώ τη σεζόν 2018-2019 στην όγδοη.

Διαβάστε επίσης:

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα