Απολύθηκε ο Όσκαρ Γκαρθία από την Θέλτα

Απολύθηκε ο Όσκαρ Γκαρθία από την Θέλτα

Κώστας Τόπας
Απολύθηκε ο Όσκαρ Γκαρθία από την Θέλτα

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Θέλτα, αποτελεί ο Όσκαρ Γκαρθία, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση.

Το πολύ κακό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν «πλήρωσε» ο Όσκαρ Γκαρθία γι' αυτό και οι ιθύνοντες της Θέλτα, αποφάσισαν να απομακρύνουν τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού από τον πάγκο της ομάδας.

Η Θέλτα δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της Έλτσε, μένοντας στο 1-1 και συνεχίζει να… φλερτάρει με τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας συγκεντρώσει 7 βαθμούς στην 17η θέση της La Liga.

Οι «Κέλτες» εδώ και επτά αγωνιστικές αγνοούν τη νίκη κι έτσι η διοίκηση πήρε την απόφαση να απολύσει τον 47χρονο τεχνικό, προκειμένου η αγωνιστική εικόνα της ομάδας να βελτιωθεί. Πέρα από αυτό, ο Όσκαρ Γκαρσία φαίνεται πως είχε έντονη αντιπαράθεση με τον γενικό διευθυντή του συλλόγου, Αντόνιο Τσάβες.

Ετσι, σχεδόν μετά από έναν χρόνο ακριβώς (είχε προσληφθεί στις 4 Νοεμβρίου του 2019), ο Όσκαρ Γκαρσία είναι ελεύθερος να αναζητήσει κάποια άλλη ομάδα για να αναλάβει τα ηνία της. Οσο ήταν στη Θέλτα, κατάφερε σε 38 αγώνες, να συγκεντρώσει μόλις 8 νίκες, έχοντας παράλληλα 17 ισοπαλίες και 13 ήττες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα