Βενγκέρ: «Η Αγγλία θέλει να καταστρέψει την Premier League»

Κώστας Τόπας
Βενγκέρ: «Η Αγγλία θέλει να καταστρέψει την Premier League»

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ, γι' ακόμη μία φορά, εξέφρασε την αντίθεσή του για την European Super League, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έμεινε έκπληκτος από τον τρόπο σκέψης των αγγλικών ομάδων.

Ο διευθυντής ανάπτυξης του παγκόσμιου ποδοσφαίρου της FIFA, Αρσέν Βενγκέρ, σχολίασε τα τελευταία τεκταινόμενα γύρω από την φαινομενική διάλυση της European Super League, λέγοντας πως δεν έμεινε έκπληκτος με τις εξελίξεις αλλά τόνισε πως η Αγγλία προσπαθεί να καταστρέψει το πρωτάθλημα της.

«Η ίδρυση της European Super League ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ. Από την αρχή πίστεψα πως αυτό το πρότζεκτ δεν θα πετύχει. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι η στάση που κράτησαν οι αγγλικοί σύλλογοι. Η Ευρώπη θέλει να καταστρέψει την Premier League, αλλά στην Αγγλία το κάνουν ήδη από μόνοι τους. Δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης τους. Είχαν ψηφίσει υπέρ του Brexit και τώρα θέλουν την European Super League. Οι Αγγλοι έχουν το ισχυρότερο πρωτάθλημα. Η ίδρυση αυτή της κλειστής λίγκας θα καταστρέψει 100% την Premier League», ήταν τα λόγια του Βενγκέρ στην αγγλική εφημερίδα Telegraph.

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα