Ποτσετίνο: «Οι διαιτητές δεν προστατεύουν τον Νεϊμάρ»

Ποτσετίνο: «Οι διαιτητές δεν προστατεύουν τον Νεϊμάρ»

Κώστας Τόπας
Ποτσετίνο: «Οι διαιτητές δεν προστατεύουν τον Νεϊμάρ»

bet365

Στα «πιτς» βρίσκεται ξανά ο Νεϊμάρ μετά το νέο τραυματισμό που υπέστη και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, τα έβαλε με τους διαιτητές, κατηγορώντας τους πως δεν προστατεύουν τον Βραζιλιάνο.

Νέα ατυχία χτύπησε την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου απέναντι στην Καέν και αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή.

Αυτός ο τραυματισμός ίσως στοιχίσει και την συμμετοχή του Βραζιλιάνου στο πρώτο ματς κόντρα στη Μπαρτσελόνα (16/2, 22:00) για τους «16» του Champions League.

Ο τεχνικός των Παριζιάνων, βλέποντας τον Νεϊμάρ να δέχεται αρκετά και σκληρά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους τα έβαλε με τους διαιτητές, λέγοντας πως δεν προστατεύουν τον μεγάλο αστέρα της Παρί.

«Θα δούμε τι θα πει ο γιατρός αύριο. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να το πούμε. Μπορεί να είναι εκεί την επόμενη εβδομάδα; Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο και περισσότερες πληροφορίες για να μάθω.

Δεν θέλω να αποδώσω τον τραυματισμό του Νεϊμάρ στον τρόπο που έπαιξε ο αντίπαλος και τον τρόπο με τον οποίο ο Βραζιλιάνος έπαιξε το παιχνίδι του. Αλλά έχω την αίσθηση ότι μερικές φορές υπάρχει έλλειψη προστασίας κατά τη διάρκεια των αγώνων από της διαιτησία. Αλλά είναι απλώς μία αίσθηση που έχω».

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα