Κύπελλο Γαλλίας: «Σβηστά» στους «32» η Παρί (vid)

Κύπελλο Γαλλίας: «Σβηστά» στους «32» η Παρί (vid)

Gazzetta team
Κύπελλο Γαλλίας: «Σβηστά» στους «32» η Παρί (vid)

bet365

Χάρη σε γκολ του Κεν, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε εκτός έδρας της Καέν στο… ρελαντί και έκλεισε θέση στους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας. Θύμα έκπληξης η Μπορντό από την Τουλούζ του Κουλούρη.

Έκανε τη δουλειά της και προχωράει η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία πήρε «σβηστά» την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Γαλλίας. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έφυγε με το διπλό από την έδρα της Καέν, χωρίς να εντυπωσιάσει, αλλά το γκολ του Μόισε Κεν (49΄) ήταν αρκετό για να της δώσει αυτό που έψαχνε.

Στα αξιοσημείωτα του ματς και το επαγγελματικό ντεμπούτο του Τσάβι Σίμονς, του 17χρονου ταλαντούχου Ολλανδού που οι Παριζιάνοι είχαν αποκτήσει από τη «Μασία» το καλοκαίρι του 2019.

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίτσιο Ποτσετίνο): Ρίκο, Φλορέντσι, Κέρερ, Ντιαλό, Μπάκερ, Ντανίλο, Παρέδες (78’ Γκέιγ), Σαράμπια, Νεϊμάρ (60’ Μπαπέ), Ντράξλερ (78’ Σίμονς), Κεν

Μοναδικό θύμα έκπληξης από τις ομάδες της Ligue 1 έπεσε η Μπορντό, η οποία ηττήθηκε με 2-0 εντός έδρας από την Τουλούζ του Ευθύμη Κουλούρη, με τον Έλληνα φορ, μάλιστα, να μπαίνει αλλαγή στο 79ο λεπτό.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα