Διχασμένοι οι φίλοι της Παρί με την απόλυση του Τούχελ (pic)

Διχασμένοι οι φίλοι της Παρί με την απόλυση του Τούχελ (pic)

Κώστας Τόπας
Διχασμένοι οι φίλοι της Παρί με την απόλυση του Τούχελ (pic)

bet365

Διχασμένοι εμφανίζονται οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν με την απόλυση του Τόμας Τούχελ από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Εδώ και λίγα 24ωρα ο Γερμανός προπονητής αποτελεί παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν, και ο Μαουρίτσιο Ποτσετσίνο ετοιμάζεται να τον αντικαταστήσει στον πάγκο των Παριζιάνων.

Παρ' όλα αυτά σύμφωνα με δημοσκόπηση που έκανε η εφημερίδα «L' Equipe» η απόλυση του Τούχελ δεν τους βρήκε όλους σύμφωνους. Κι αυτό διότι, το 51% των φιλάθλων της Παρί τάσσεται κατά της απόλυσης του Γερμανού τεχνικού, ενώ το 44% συμφωνεί με την απόφαση της διοίκησης. Μόνο το 5% δεν πήρε θέση στο συγκεκριμένο ερώτημα.

Από την άλλη η γαλλική εφημερίδα ζήτησε από το κοινό να επιλέξει τον επόμενο προπονητή της ομάδας, με τον Ποτσετίνο να συγκεντρώνει το 44% των ψήφων, τον Αλέγκρι το 22% και τον Τιάγκο Μότα το 11%.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα