ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Νέο βίντεο δείχνει τον Νέιμαρ να αποκαλεί τον Χιρόκι Σακάι «γα@@@@@@ Κινέζο» (vid)

Νέο βίντεο δείχνει τον Νέιμαρ να αποκαλεί τον Χιρόκι Σακάι «γα@@@@@@ Κινέζο» (vid)

Νέο βίντεο δείχνει τον Νείμάρ να αποκαλεί τον Χιρόκι Σακάι «γα@@@@@@ Κινέζο» (vid)

Μέχρι και με 10 αγωνιστικές κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο Νείμάρ, για τα όσα είπε στο ματς με την Μαρσέιγ στον Χιρόκι Σακάι.

Επεισοδιακό ήταν ο αγώνας των Παριζιάνων με την Μαρσέιγ, ο οποίος διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες.  Υπενθυμίζεται ότι ο Νεϊμάρ, δήλωσε πως ο αμυντικός της ΜαρσέιγΑλβάρο Γκονσάλες. τον αποκάλεσε «γ@@@@@@η μαϊμού»  και στη συνέχεια πέρασε στην αντεπίθεση, κατακεραυνώνοντας κάθε μορφή ρατσισμού και την ανοχή που δείχνουν οι διαιτητές σε αυτόν, τονίζοντας πως είναι περήφανος για το χρώμα του δέρματος του και την καταγωγή του.

Παρ' όλα αυτά νέο βίντεο δείχνει τον Νεϊμάρ, να επιτίθεται φραστικά στον  Ιάπωνα ποδοσφαιριστή των Μασσαλών, Χιρόκι Σακάι. Οπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε το «Cadena Ser», ο Βραζιλιάνος τον αποκάλεσε «γα... Κινέζο».
 
Το συγκεκριμένο βίντεο θα εξεταστεί από την γαλλική ομοσπονδία, η οποία θα αποφασίσει για το ποια θα είναι η τιμωρία στον ποδοσφαιριστή των Παριζιάνων. Πάντως όπως γράφουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο «Νέϊ» δεν αποκλείεται να τιμωρηθεί ακόμα και με δέκα αγωνιστικές!

Διαβάστε επίσης: