ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Νεϊμάρ-Puma: Υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο χορηγίας στην ιστορία

Νεϊμάρ-Puma: Υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο χορηγίας στην ιστορία

Νεϊμάρ-Puma: Υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο χορηγίας στην ιστορία

Ο Νεϊμάρ πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Puma ευελπιστώντας να γίνει ο... νέος «βασιλιάς» της εταιρείας ένδυσης.

Με την υπογραφή του στη συγκεκριμένη εταιρεία εξασφάλισε το μεγαλύτερο ατομικό συμβόλαιο χορηγίας στην ιστορία του αθλητισμού. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η «Sun», η Puma προκειμένου να «σπάσει» το συμβόλαιο που είχε ο Βραζιλιάνος με τη Nike (είχε μέχρι το 2022 συμφωνία) του πρόσφερε ετησίως 25 εκατομμύρια.

Με αυτόν τον τρόπο τον ανεβάζουν στην κορυφή της σχετικής λίστας, σύμφωνα με το Forbes, μπροστά από τα 19 εκατ. ευρώ του Λιονέλ Μέσι με την Adidas και τα 16 εκατ. ευρώ του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Nike.

Ο «Νεϊ» άλλαξε εταιρεία έχοντας την Nike από την ηλικία των 13 ετών και τώρα στα 28 επέλεξε να κάνει... νέα αρχή, στέλνοντας παράλληλα το εξής μήνυμα: 

«Μεγάλωσα παρακολουθώντας βίντεο με υπέροχους ποδοσφαιρικούς θρύλους όπως οι Πελέ, Κρόιφ, Εουσέμπιο και Μαραντόνα και όλοι τους χρησιμοποίησαν την Puma. Για το λόγο αυτό, από τώρα και στο εξής , έχω την τιμή να συμμετάσχω στη μάρκα που βοήθησε τους μεγαλύτερους θρύλους να γίνουν αυτό που είναι σήμερα».

Διαβάστε επίσης: