Η Bundesliga επέστρεψε με πολλά γκολ και μεγάλες στιγμές (vids)

Gazzetta team
Η Bundesliga επέστρεψε με πολλά γκολ και μεγάλες στιγμές (vids)

bet365

H Bundesliga επέστρεψε και ο πλανήτης είχε τα βλέμματα καρφωμένα πάνω της! Πολλά γκολ και στιγμές που δεν θα... ξεχαστούν εύκολα.

H Bundesliga επέστρεψε δυναμικά, με γκολ, VAR, αλλά και σκηνές που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στις μνήμες μας. Κι αυτή η επιστροφή μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για πολλούς άλλους. Μπορεί να δώσει τη δύναμη, το θάρρος σε πολλούς ακόμα Ευρωπαίους, οι οποίοι παίρνουν σιγά – σιγά τη σειρά τους… Μετά την πανδημία, οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι περίμεναν με αγωνία την 16η Μαΐου, τη μέρα όπου το ποδόσφαιρο φόρεσε ξανά τα γιορτινά του. Υποδέχθηκε ένα σπουδαίο ντέρμπι, Ντόρτμουντ – Σάλκε, όπου οι πρωτόγνωρες εικόνες στο άδειο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» έκαναν τον γύρο του πλανήτη. Καθαρισμός πάγκων, θερμομετρικά τεστ στους παρευρισκόμενους, μέχρι και απολύμανση στις μπάλες περιλαμβάνει το πρωτόκολλο υγιεινής στην επανέναρξη της Bundesliga, ενώ οι αναπληρωματικοί των ομάδων ήταν σε απόσταση και φορούσαν μάσκες.

Ο Χάαλαντ πέτυχε το πρώτο γκολ στην εποχή του κορονοϊού, ενώ το πρώτο... κορονό-αυτογκόλ σημειώθηκε από τη Χόφεχνχαϊμ. Η Λειψία... βομβάρδισε με ευκαιρίες, πάλεψε, αλλά γλίτωσε την ήττα μέσω VAR στο φινάλε. Με γκολ στις καθυστερήσεις, η Βόλφσμπουργκ πέρασε από την έδρα της Άουγσκμπουργκ και ανέβηκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας, ενώ ονειρεμένο ήταν το ντεμπούτο του Λαμπαντία στον πάγκο της Χέρτα. Ο Χούμελς ξέχασε την απαγόρευση και φύσηξε τη μύτη του, ενώ οι παίκτες της Χέρτα δεν τήρησαν το παραμικρό πρωτόκολλο υγείας κι έδιναν φιλιά και αγκαλιές. Ωστόσο, η Ομοσπονδία αποφάσισε να μην προβεί σε καμία τιμωρία.

Η επιστροφή στη δράση είχε τον τσακωμό του Χάαλαντ με τον Τοντιμπό, την Πάντεμπορν που έγραψε ιστορία με πέντε αλλαγές και τους προπονητές που έκαναν δηλώσεις με απόσταση! Οι Γερμανοί οργάνωσαν τέλεια τα πάντα στην επιστροφή του ποδοσφαίρου, αλλά ξέχασαν τα 8.000 θύματα του κορονοϊού που έχει μετρήσει η χώρα και αυτό σχολιάστηκε στα social media. Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών μετά την διακοπή με αρκετούς τραυματισμούς.

Αποτελέσματα 26ης αγωνιστικής

Ντόρτμουντ - Σάλκε 4-0

Λειψία - Φράιμπουργκ 1-1

Χόφενχαϊμ - Χέρτα 0-3

Φορτούνα - Πάντεμπορν 0-0

Άουγκσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ 1-2

Άιντραχτ - Γκλάντμπαχ 1-3

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα