Νάγκελσμαν για Ντέιβις: «Επιστρέφει το πολύ σε τέσσερις εβδομάδες»

Νάγκελσμαν για Ντέιβις: «Επιστρέφει το πολύ σε τέσσερις εβδομάδες»

Νίκος Κικίδης
Νάγκελσμαν για Ντέιβις: «Επιστρέφει το πολύ σε τέσσερις εβδομάδες»

bet365

Θετικά εξελίσσεται η κατάσταση υγείας του Αλφόνσο Ντέιβις, με τον Καναδό να ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Το 2022 ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Αλφόνσο Ντέιβις, ο οποίος διαγνώστηκε με ήπια μυοκαρδίτιδα τον Ιανουάριο και μοιραία τέθηκε εκτός πλάνων του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Πολλοί καρδιολόγοι μάλιστα είχαν προτείνει στον Καναδό αριστερό μπακ να μείνει στα «πιτς» τουλάχιστον για τους επόμενους τρεις μήνες μέχρι να αναρρώσει πλήρως και μην υπάρχει κανένα ρίσκο σχετικά με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Η αναμονή ωστόσο σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος της, με τον Νάγκελσμαν να ενημερώνει πως ο 21χρονος μετρά πλέον αντίστροφα για να πατήσει και πάλι στο χορτάρι με τη φανέλα της Μπάγερν.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις πριν από την αναμέτρηση με τη Χόφενχαϊμ, το υγρό έχει εξαφανιστεί τελείως από το περικάρδιο του Ντέιβις και πλέον στον σύλλογο περιμένουν να τον έχουν πίσω στις προπονήσεις μέσα στις επόμενες δυο με τέσσερις εβδομάδες.

«Ο Αλφόνσο θα είναι εκτός για δύο, τρεις έως και τέσσερις εβδομάδες. Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν ότι έχει προκύψει το καλύτερο σενάριο και το υγρό έχει εξαφανιστεί από το περικάρδιο. Είμαστε χαρούμενοι για εκείνον και ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα» ανέφερε συγκεκριμένα ο Γερμανός.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα