Καν: «Συγχαρητήρια στον Μέσι, αλλά ο Λεβαντόφσκι το άξιζε»

Κώστας Τόπας
Καν: «Συγχαρητήρια στον Μέσι, αλλά ο Λεβαντόφσκι το άξιζε»

bet365

Ο Όλιβερ Καν συνεχάρη τον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση της έβδομης Χρυσής Μπάλας στην καριέρα του, ωστόσο τόνισε πως αυτή τη φορά δεν το άξιζε μιας και το φετινό βραβείο έπρεπε να το λάβει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο θρύλος της Μπάγερν, Όλιβερ Καν πιστεύει ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έπρεπε να είχε κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα του 2021 έναντι του Λιονέλ Μέσι. Ο Πολωνός στράικερ των Βαυαρών τερμάτισε πίσω από τον Αργεντινό, με 580 βαθμούς, αναδείχθηκε ο κορυφαίος επιθετικός της χρονιάς, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο βραβείο.

Από την πλευρά του πάντως ο Όλιβερ Καν, αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στον Λιονέλ Μέσι για την κατάκτηση της έβδομης Χρυσής Μπάλας στην καριέρα του, στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι Λεβαντόφσκι βρίσκεται ήδη στην κορυφή του ποδοσφαίρου, ακόμα και χωρίς το συγκεκριμένο βραβείο στα χέρια του.

«Συγχαρητήρια στον Λιονέλ Μέσι, αλλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άξιζε τη Χρυσή Μπάλα, όπως άξιζε και πήρε το βραβείο του καλύτερο επιθετικού της χρονιάς, γιατί τα πηγαίνει εξαιρετικά κάθε μέρα εδώ και χρόνια.

Ακόμη και χωρίς τη Χρυσή Μπάλα, ο Λεβαντόφσκι έχει φτάσει εδώ και καιρό στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Είμαι ενθουσιασμένος που θα δω πόσα ρεκόρ θα κάνει με τον σύλλογό μας στο μέλλον. Θα είναι και πάλι υποψήφιος για την Χρυσή Μπάλα, το επόμενο έτος», ανέφερε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Mπορείτε να ακούσετε το Podgazzt και εδώ, στο Spotify

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα