Μπόχουμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-0: Νέο κάζο απέναντι σε Λαμπρόπουλο-Σταφυλίδη (vid)

Μπόχουμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-0: Νέο κάζο απέναντι σε Λαμπρόπουλο-Σταφυλίδη (vid)

bet365

Η νίκη επί του Ολυμπιακού ήταν απλά μια παρένθεση για την Άιντραχτ, η οποία επέστρεψε στις απογοητευτικές εμφανίσεις και τις ήττες εντός συνόρων, χάνοντας 2-0 από τη Μπόχουμ των Λαμπρόπουλου-Σταφυλίδη. Στο -2 από την επικίνδυνη ζώνη οι Αετοί!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντέδρασε μεσοβδόμαδα κόντρα στον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη της στη σεζόν, αλλά εντός συνόρων δεν μπορεί να ορθοποδήσει με τίποτα! Κολλημένη στο διπλό επί της Μπάγερν, η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ γνώρισε νέο κάζο στην έδρα της Μπόχουμ των Βασίλη Λαμπρόπουλου και Κώστα Σταφυλίδη (2-0) και έμεινε στην 15η θέση, μόλις δύο βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη!

Με την ίδια ακριβώς σύνθεση από την αναμέτρηση κόντρα στους Ερυθρόλευκους, οι Αετοί αιφνιδιάστηκαν από το γκολ του Μπλουμ στο 3ο λεπτό και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου όλα συνέχισαν να πηγαίνουν στραβά. Ο Γκονσάλο Πασιένσια έχασε πέναλτι στο 11ο λεπτό για την άμεση ισοφάριση και μάλιστα, αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι στο 28', με τον Γκλάσνερ να κάνει και δεύτερη αναγκαστική αλλαγή πριν το 45' λόγω τραυματισμού του Γιάκιτς!

Παρά τις προσπάθειες για το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο μέρος, η Άιντραχτ δεν το βρήκε ποτέ και οι γηπεδούχοι που είχαν βασικό τον Λαμπρόπουλο και είδαν τον Σταφυλίδη να μπαίνει αλλαγή στο 81', έθεσαν το game-over στο 90+2', προσπερνώντας έτσι την Άιντραχτ στη βαθμολογία.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Τουρέ (75' Χρούστιτς), Σό (75' Χάουγκε), Γιάκιτς (45' Ρόντε), Κόστιτς, Καμάντα, Μπορέ, Πασιένσια (28' Λάμερς)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα