Το gazzetta.gr βρήκε τον Πουλίδο στην Λιβαδειά!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Το gazzetta.gr βρήκε τον Πουλίδο στην Λιβαδειά!

bet365

Το gazzetta.gr έγινε το πρώτο ελληνικό μέσο που συνάντησε τον Άλαν Πουλίδο. Η πεποίθησή του ότι θα αγωνιστεί άμεσα στο Λεβαδειακό, η χαρά του από την διαμονή στην Ελλάδα και η... selfie!

Ο Άλαν Πουλίδο, πρωταγωνιστής της μακροβιότερης ποδοσφαιρικής σαπουνόπερας των τελευταίων ετών εδώ και μερικές εβδομάδες ζει ανάμεσα μας.

Ο Μεξικανός στράικερ μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο στο ελληνικό πρωτάθλημα ωστόσο η δημοφιλία του, λόγω του μύθου που τον συνοδεύει αλλά και των αλλεπάλληλων ανατροπών στην υπόθεση του, βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Το σκηνικό της της μεξικανική τηλενουβέλας συνθέτουν, δύο ατζέντηδες (Ντε Λα Βέγκα, Αγιάλα), ο πρόεδρος της Τίγκρες (Ροντρίγκες), ο Ολυμπιακός και εσχάτως ο Λεβαδειακός.

Ο 23χρονος άσος μπορεί να απέχει από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα εδώ και εφτά μήνες ωστόσο μόνο απογοητευμένος δεν δηλώνει.

Το gazzetta.gr σε μία από τις πιο... λευκές (λόγω χιονιά) μέρες των τελευταίων ημερών ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας με αφορμή την πρώτη προπόνηση του Λεβαδειακού υπό την επίβλεψη του Άκη Μάντζιου.

Στο πάρκινγκ του γηπέδου λίγο πριν την προπόνηση το τελευταίο αυτοκίνητο που έκανε την εμφάνιση του, ήταν το αυτοκίνητο του Άλαν Πουλίδο.

Ο Μεξικανός διεθνής εκτελούσε χρέη οδηγού έχοντας στο πλευρό του τον μεγαλύτερο αδερφό του Αρμάντο Πουλίδο.

Το gazzetta.gr άδραξε την ευκαιρία και πλησίασε τον Άλαν Πουλίδο. Εμφανώς ευδιάθετος ο Μεξικανός δέχθηκε με χαρά να ποζάρει στην κάμερα, ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένος πως σύντομα η υπόθεση του θα λάβει αίσιο τέλος.

«Ναι, πιστεύω πως θα αγωνιστώ με τον Λεβαδειακό στη διάρκεια της σεζόν! Αυτό θέλω. Όλα θα πάνε καλά», ήταν το σχόλιο του Άλαν Πουλίδο ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την παραμονή του αλλά και την φιλοξενία του στη Λιβαδειά.

«Όλα είναι καλά εδώ, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Λεβαδειακό. Περνάω υπέροχα», πρόσθεσε ενώ ξέσπασε σε γέλια όταν του επισημάναμε τις αναρτήσεις του σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης από ταβέρνες της Λιβαδειάς.

Ένας ευχάριστος, χαμογελαστός, προσγειωμένος τύπος, ο οποίος δεν χάνει προπόνηση, αποφασισμένος να μην κοιτάξει ποτέ ξανά πίσω του.

Ο Άλαν Πουλίδο σού δίνει την εντύπωση πως δεν έχει αντιληφθεί τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομα του. Παρά τα εμπόδια που έχουν παρουσιαστεί ονειρεύεται μία καριέρα στην Ευρώπη προκειμένου να αποδείξει πως πρόκειται για γκολεαδόρ υψηλών προδιαγραφών.

* Ο Μεξικανός, είχε μιλήσει στο gazzetta.gr για τη συμφωνία του με την ομάδα της Βοιωτίας, πριν καν παρουσιαστεί!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα