Μάντζιος στο gTV: «Έχει ό,τι χρειάζεται ο Λεβαδειακός για να σωθεί»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μάντζιος στο gTV: «Έχει ό,τι χρειάζεται ο Λεβαδειακός για να σωθεί»

bet365

O Άκης Μάντζιος λίγο πριν την πρώτη προπόνηση στον Λεβαδειακό μίλησε στο gTV για τη νέα πρόκληση της καριέρας του, τους στόχους που θέτει, αλλά και τον Άλαν Πουλίδο.

Η πρώτη του Άκη Μάντζιου στον Λεβαδειακό συνοδεύτηκε από την επέλαση του χιονιά που σαρώνει την χώρα.

Η διαδρομή από την Αθήνα στη Λειβαδιά γίνονταν σε κλοιό έντονης κακοκαιρίας με συνεχή χιονόπτωση.

Παρά τις αντίξοες συνθήκες ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου, της Κέρκυρας και του Πανθρακικού αποδείχθηκε Άγγλος στο ραντεβού του με το σύλλογο της Βοιωτίας.

Ο Άκης Μάντζιος πραγματοποίησε τις πρώτες δηλώσεις του ως τεχνικός του Λεβαδειακού στην κάμερα του gTv... πριν προπονήσει για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα.

«Ο Λεβαδειακός είναι μία καλή και ποιοτική ομάδα. Έχει ένα γεμάτο ρόστερ και θεωρώ πως η βαθμολογία που έχει αυτή την στιγμή δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα», ενώ για το ενδεχόμενο να έχει σύντομα στη διάθεση του, τον Άλαν Πουλίδο μάς είπε:

«Είναι κάποια πράγματα γραφειοκρατικά όσον αφορά και το CAS, θεωρώ ότι σύντομα θα τον έχουμε κοντά μας. Θα είναι μία λύση, η οποία πραγματικά θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Δείτε τη συνέντευξη του Άκη Μάντζιου στο gTV:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα