Πουλίδο: «Έγινε πράξη το όνειρό μου, στόχος η επιστροφή στην Εθνική»

Δημήτρης Τομαράς
Πουλίδο: «Έγινε πράξη το όνειρό μου, στόχος η επιστροφή στην Εθνική»

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στο Gazzetta.gr, μιλώντας για τον μεγάλο του στόχο που είναι να παίξει καλή μπάλα και να γυρίσει στην Εθνική!

Μετά από πολλές προσπάθειες (μέχρι και στο ξενοδοχείο του πήγαμε!) από το πρωί το Gazzetta.gr κατάφερε να εντοπίσει τον Άλαν Πουλίδο λίγη ώρα πριν πέσουν οι υπογραφές με τον Λεβαδειακό. O Μεξικανός διεθνής κυνηγός που από την Αθήνα μετέβη στην Λιβαδειά με μία απαραίτητη... στάση για φαγητό ήταν λιτός και όσο πιο περιεκτικός γινόταν. Δεν μπορούσε όμως να κρύψει την χαρά του για την ολοκλήρωση της περιπέτειάς του και το γεγονός πως θα παίξει ξανά μπάλα μετά από πολλούς μήνες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω ξανά μπάλα μετά από τόσο καιρό. Δεν θέλω να πω πολλά, όμως η χαρά μου είναι μεγάλη. Μέσω του Λεβαδειακού γίνεται πράξη το όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη και δείχνοντας καλή εικόνα να μπορέσω να γυρίσω στην Εθνική ομάδα της χώρας μου. Ήταν κάτι που το ήθελα πολύ», τόνισε στο Gazzetta ο Άλαν Πουλίδο, με τον ατζέντη του, Τάσο Ραγκούση να μας επισημαίνει: «Για τον Άλαν είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό που έγινε. Θέλω να διευκρινίσω πως πρόκειται για κανονική μεταγραφή με συμβόλαιο 1,5 χρόνου.

Από εκεί και πέρα εξαρτάται από τον Άλαν και τις εμφανίσεις του το τι θα κάνει και το πως θα προχωρήσει». Ο Άλαν Πουλίδο είχε επικοινωνία και με τον ομοσπονδιακό τεχνικό του Μεξικού, παίρνοντας τις κατάλληλες διαβεβαιώσεις. «Εφόσον είσαι σε ομάδα και πηγαίνεις καλά να είσαι σίγουρος πως θα επιστρέψεις σύντομα στην Εθνική», του μετέφερε ο Μιγκέλ Ερέρα. Εκτός των άλλων θυμηθείτε εδώ τις αντιδράσεις του παίκτη στο twitter μετά την συμφωνία με τους Βοιωτούς.

* Δεν είναι ακόμα 100% σίγουρο πως ο αδερφός του Πουλίδο θα κλείσει στον Λεβαδειακό. Ίσως χρειαστεί να περάσει πρώτα από δοκιμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα