Μπαπέ και Χάαλαντ καλούνται να περάσουν το τεστ... Αντόνιο Ρούντιγκερ

Newsroom
ΑΝΤΟΝΙΟ ΡΟΥΝΤΙΓΚΕΡ

bet365

Ο Γερμανός κεντρικός αμυντικός Αντόνιο Ρούντιγκερ ανέλαβε να βάλει δύσκολα στον Κιλιάν Μπαπέ στη φιλική αναμέτρηση της Γαλλίας με τη Γερμανία και τα πήγε θαυμάσια, ενώ σε δύο εβδομάδες θα αντιμετωπίσει τον Χάαλαντ σε ένα ματς πολύ μεγαλύτερης βαρύτητας.

Κριστιάνο-Μέσι, Μέσι-Κριστιάνο, το ζευγάρι που κυριάρχησε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια διανύεει τα τελευταία του χιλιόμετρα... Τώρα που και οι δύο απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο σε μικρότερης δυναμικής πρωταθλήματα, εκτός Ευρώπης, παίρνουν άλλη την σκυτάλη.

Ο λόγος για τους Κιλιάν Μπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ, δύο από τους παίκτες (υπάρχουν κι άλλοι: Μπέλινγκχαμ, Γκριεζμάν, Βίνι, Χουλιάν Αλβάρεζ...) που θέλουν να καλύψουν αυτό το κενό.

Τόσο ο Νορβηγός επιθετικός της Σίτι, όσο και ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν καλούνται να... περάσουν το τεστ του Αντόνιο Ρούντιγκερ!

Ο πρώτος που αντιμετώπισε τον Γερμανό αμυντικό της Ρεάλ ήταν ο Μπαπέ. Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Groupama Stadium» έχοντας μαι δύσκολη φιλική «μάχη» να δώσει. Η Γαλλία φιλοξένησε τη Γερμανία, στην επιστροφή του Τόνι Κρόος στην Mannschaft, και ο Γάλλος σταρ κλήθηκε να περάσει τον κεντρικό αμυντικό των Μαδριλένων. Και δεν ήταν και η καλύτερη μέρα του σε ένα γήπεδο...

Η γερμανική άμυνα έβαλε δύσκολα στον επιθετικό της PSG κάτι που δείχνουν και τα φτωχά για κάποιον σαν τον Κιλιάν Μπαπέ νούμερα. 4 στις 9 ντρίμπλες (44%), 1 στα 6 ακριβή σουτ (17%), 27 στις 38 ακριβείς πάσες (71%), 5 στις 11 κερδισμένες μονομαχίες (45%)... Φυσικά μιλάμε για φιλικό παιχνίδι...

Σε λίγες ημέρες, ένας άλλος σταρ θα κληθεί να τα βάλει με τον αμυντικό της «βασίλισσας». Στις 9 Απριλίου, ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα βρεθεί στον αγωνιστικό χώρο του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για να αντιμετωπίσει έναν παίκτη που γνωρίζει καλά.

«Ήμουν απόλυτα ήρεμος. Ξέρω πόσο μακριά μπορώ να φτάσω αν είμαι 100% σωματικά και πνευματικά. Δημιουργήθηκε μια περίσταση που μου αρέσει. Τις προηγούμενες ημέρες, τα ΜΜΕ αναρωτιόντουσαν αν θα μπορούσα να σταματήσω τον Χάαλαντ», εξομολογήθηκε ο Ρούντιγκερ μετά το πρώτο παιχνίδι του ημιτελικού του Champions League της περασμένης σεζόν.

Ο κεντρικός αμυντικός έμεινε κοντά στον επιθετικό της Σίτι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν τον άφησε να αναπνεύσει... Τα στατιστικά του Νορβηγού μιλούσαν από μόνα τους: άγγιξε τη μπάλα 21 φορές, ολοκλήρωσε 9 από τις 12 πάσες, σούταρε δύο φορές εντός εστίας και έχασε τη μπάλα πέντε φορές.

 

Τελευταία Νέα