Σκαλόνι: «Ακόμη σκέφτομαι το αν θα μείνω στην εθνική Αργεντινής, έχω μιλήσει με Μέσι-Ταπία»

Σκαλόνι: «Ακόμη σκέφτομαι το αν θα μείνω στην εθνική Αργεντινής, έχω μιλήσει με Μέσι-Ταπία»

scaloni

bet365

Στην Αργεντινή κρέμονται από το στόμα του Λιονέλ Σκαλόνι κι αν τα χείλη του ψελλίσουν το «μένω» ή «φεύγω» ώστε να χαράξουν την επόμενη μέρα μακριά από τον πιο επιτυχημένο προπονητή στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι, ο άνθρωπος που έκανε και πάλι την Αργεντινή παγκόσμια πρωταθλήτρια, ενώ κατέκτησε και το Copa America, σκέφτεται ακόμη την περίπτωση να πει αντίο» στον πάγκο της εθνικής του ομάδας.

Ο ίδιος, μιλώντας στο πλαίσιο της κλήρωσης των ομίλων του Copa America ρωτήθηκε ξανά για το αν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τον ίδιο να εξηγεί:

«Είμαι εδώ (στην κλήρωση) επειδή είμαι ακόμη ο προπονητής, αλλά ακόμη σκέφτομαι την απόφασή μου. Είπα μετά τη Βραζιλία ότι ήρθε η στιγμή να σκεφτώ κι ακόμη είμαι σ' αυτήν τη διαδικασία. Σκέφτομαι ήρεμα το πώς πάνε τα πράγματα, αν πρέπει να κάνω ένα restart.

Οι παίκτες τα πάνε πολύ καλά και χρειάζονται έναν προπονητή με όλο την επιθυμία, την ενέργεια, που να είναι του επιπέδου τους. Η σχέση μου με τον πρόεδρο Ταπία πάντα είναι τέλεια. Όλα έχουν να κάνουν αποκλειστικά με εμένα και το προπονητικό επιτελείο, πρέπει να σκεφτούμε το καλύτερο για την εθνική ομάδα.

Μίλησα με τον Μέσι μετά το ματς με την Βραζιλία, είναι ο αρχηγός και έχω σπουδαία σχέση μαζί του. Επίσης, μίλησα με τον Ταπία, με τον οποίο έχω πάντα καλές σχέσεις».

Πάντως, θυμίζουμε ότι ο δημοσιογράφος, Λέο Παραδίσο, αποκάλυψε πως ο Λιονέλ Σκαλόνι και οι βοηθοί του δεν έχουν λάβει, σχεδόν ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Mundial, το χρηματικό μπόνους που τους αναλογεί, από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα