Το φινάλε γκραν γκινιόλ που έστεψε πρωταθλήτρια την Αντβέρπ και έστειλε την Γκενκ στο δρόμο του Παναθηναϊκού (vid)

Newsroom
Η πρωταθλήτρια Αντβέρπ

bet365

Η διοργανώτρια αρχή του βελγικού πρωταθλήματος ανάρτησε ένα βίντεο όπου κυριαρχεί η εναλλαγή συναισθημάτων για τα όσα καθηλωτικά έγιναν την τελευταία αγωνιστική.

Καθηλωτικό ήταν το φινάλε στο Βέλγιο, όπου την τελευταία αγωνιστική τρεις ομάδες διεκδικούσαν τον τίτλο. Τελικά η «μπίλια» έκατσε στην Αντβέρπ, ενώ χαρακτηριστικό του τι έγινε είναι πως από το 75' μέχρι και το τέλος των αναμετρήσεων του φινάλε τόσο η μετέπειτα πρωταθλήτρια όσο και οι Γκενκ, Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ βρέθηκαν για κάποιο χρονικό διάστημα στην κορυφή.

Μάλιστα η εξέλιξη των αγώνων είχε και ελληνικό ενδιαφέρον αφού θα προέκυπτε ο ένας εκ των δύο αντιπάλων του Παναθηναϊκού στην προκριματική φάση του Champions League, ο πρώτος ήταν η Ντνίπρο, που είναι τελικά η Γκενκ.

Μέχρι όμως να φτάσουμε εκεί η 2η θέση άλλαξε έξι φορές «χέρια».

Η διοργανώτρια αρχή ανάρτησε ένα βίντεο με τα όσα συνέβησαν στις καθυστερήσεις των παιχνιδιών, όπου η εναλλαγή των συναισθημάτων ήταν έντονη και συνεχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα