Μίνο Ραϊόλα: Έφυγε από τη ζωή ο Ιταλός ατζέντης

Newsroom
Μίνο Ραϊόλα: Έφυγε από τη ζωή ο Ιταλός ατζέντης

bet365

Αυτή τη φορά δεν είναι fake news. Ο Μίνο Ραϊόλα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, μετά από πολύμηνη νοσηλεία του στην εντατική με ίωση.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών άφησε ο Μίνο Ραϊόλα, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Ιταλός μεγαλοατζέντης βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε, μετά από ίωση που είχε επιδεινώσει την υγεία του τους τελευταίους μήνες και την περασμένη Πέμπτη κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα παγκοσμίως για τον θάνατό του, τα οποία είχε διαψεύσει ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Ωστόσο, δύο 24ωρα αργότερα, τα δυσάρεστα νέα επιβεβαιώθηκαν από το οικογενειακό περιβάλλον του κορυφαίου ατζέντη, σκορπίζοντας θλίψη και πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά το μήνυμα της οικογένειας του Μίνο Ραϊόλα:

«Με ανείπωτη θλίψη μοιραζόμαστε τα νέα του θανάτου του πιο υπέροχου ποδοσφαιρικού ατζέντη που υπήρξε ποτέ. Ο Μίνο πάλεψε μέχρι το τέλος με την ίδια δύναμη που επέδειχνε και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να υπερασπιστεί τους παίκτες του. Η παρουσία του θα μας λείπει για πάντα.

Η αποστολή του Μίνο να κάνει το ποδόσφαιρο ένα καλύτερο μέρος για τους ποδοσφαιριστές θα συνεχιστεί με το ίδιο πάθος.

Ευχαριστούμε όλους σας για την τεράστια στήριξη που λάβαμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και ζητάμε τον σεβασμό της ιδιωτικότητας της οικογένειας και των φίλων μας σε αυτή την περίοδο πένθους
»

 

Τελευταία Νέα