Ραϊόλα: Μπάχαλο με την είδηση του θανάτου του

Newsroom
Ραϊόλα: Μπάχαλο με την είδηση του θανάτου του

bet365

Λίγα λεπτά αφότου η είδηση του θανάτου του έκανε τον γύρο του κόσμου και φιλοξενήθηκε σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, πληθαίνουν οι πληροφορίες στο διαδίκτυο που κάνουν λόγο για fake news!

Σκιές γύρω από την είδηση του θανάτου του 54χρονου πασίγνωστου μάνατζερ!

Λίγες στιγμές αφότου είδε το φως της δημοσιότητας μια είδηση που τον ήθελε να έχει φύγει από τη ζωή στα 54 του χρόνια, όντας στο νοσοκομείο με βαριά ασθένεια στους πνεύμονες -την οποία αναπαρήγαγαν τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά sites παγκοσμίως- πολλοί δημοσιογράφοι σπεύδουν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση, επισημαίνοντας ότι ο Μίνο Ραϊόλα είναι σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά ακόμα εν ζωή!

Ο δημοσιογράφος των New York Times, Tariq Panja, τουίταρε ότι έλαβε μια κλήση από έναν επιφανή Βρετανό agent και στενό φίλο του Μίνο Ραϊόλα, στην οποία τον πληροφόρησε ότι ο Ιταλο-Ολλανδός μάνατζερ δεν έχει πεθάνει, αλλά είναι «πολύ πολύ άρρωστος». Διευκρινίζει δε, ότι οι αναφορές για τον θάνατο του φίλου του είναι ανακριβείς!

Τα μαζικά τουιταρίσματα που εύχονταν να «αναπαυθεί εν ειρήνη», αντικαταστάθηκαν με εκείνα που μιλούσαν για fake news, μέχρι που ο ίδιος ο πολύπειρος μάνατζερ μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter έδωσε το παρών, δίνοντας τέλος στα αναρίθμητα δημοσιεύματα σε όλο τον κόσμο!

«Η παρούσα κατάσταση της υγείας μου για όσους αναρωτιούνται: Εκνευρισμένος που με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες! Mάλλον έχω τη δυνατότητα ν' αναστένομαι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα