Σεμέδο: Επέστρεψε στη δράση και έβγαλε 90λεπτο με τη Β' ομάδα της Πόρτο

Βασίλης Μπαλατσός
Σεμέδο: Επέστρεψε στη δράση και έβγαλε 90λεπτο με τη Β' ομάδα της Πόρτο

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά από περίπου τρεις μήνες επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, καθώς αγωνίστηκε με τη Β' ομάδα της Πόρτο σε αγώνα της δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας κόντρα στην Τσάβες.

Σε περίοδο προσαρμογής στην Πόρτο βρίκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό στόπερ πήγε στους «Δράκους» με πέντε παραπανίσια κιλά, όμως δούλεψε σκληρά και κατάφερε να τα χάσει. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο παιχνίδι με τη Λάτσιο για το Europa League και σήμερα (20/2) επέστρεψε στην αγωνιστική δράση.

Όπως είχε προαναγγείλει ο τεχνικός των «Δράκων» ο Σεμέδο αγωνίστηκε με τη Β' ομάδα της Πόρτο σε αγώνα με την Τσάβες για τη δεύτερη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. O 27χρονος αμυντικός ξεκίνησε βασικός υπό τις οδηγίες του άλλοτε εξτρέμ της ΑΕΚ και της Πόρτο, Αντόνιο Φόλια, έβγαλε 90λεπτο και συνέβαλε στο να κρατήσει η ομάδα του το μηδέν παθητικό (0-0).

Ο Σεμέδο είχε να αγωνιστεί από την 1η Δεκεμβρίου του 2021 και την ήττα του Ολυμπιακού από τον Λεβαδειακό με 3-2 για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

 

Τελευταία Νέα