«Σε δίαιτα ο Σεμέδο στην Πόρτο, πέντε κιλά βαρύτερος»

Newsroom
«Σε δίαιτα ο Σεμέδο στην Πόρτο, πέντε κιλά βαρύτερος»

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο υποβάλλεται σε δίαιτα στην Πόρτο, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Πορτογαλία είναι πέντε κιλά βαρύτερος από την κατάσταση στην οποία θα έπρεπε να βρίσκεται.

Την Κυριακή (6/2) η Πόρτο τέθηκε αντιμέτωπη με την Αρούκα για το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, αλλά ο Ρούμπεν Σεμέδο δεν ήταν στην αποστολή. Ενδεχομένως αυτό να καθυστερήσει λίγο να γίνει, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ στη χώρα της Ιβηρικής ο 28χρονος στόπερ είναι πέντε κιλά βαρύτερος από την κατάσταση στην οποία θα έπρεπε να βρίσκεται.

Ο Σεμέδο αναμένεται να ακολουθήσει δίαιτα το επόμενο διάστημα, με σκληρή προπόνηση ασφαλώς, ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Υπενθυμίζεται ότι στην Πόρτο υπέγραψε ως δανεικός από τον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν και οι «Δράκοι» διατηρούν οψιόν αγοράς που φτάνει τα 5,5 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα