Πόρτο - Σπόρτινγκ: Ο Πέπε προσπαθούσε να κρύψει μια σφαίρα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο (vid)

Κώστας Τόπας
Πόρτο - Σπόρτινγκ: Ο Πέπε προσπαθούσε να κρύψει μια σφαίρα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο (vid)

bet365

Ο Πέπε στο επεισοδιακό ντέρμπι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προσπαθούσε να κρύψει ένα αντικείμενο που, σύμφωνα με την αναφορά του εκπροσώπου της Λίγκας, ήταν μια σφαίρα, η οποία είχε ριφθεί στο γήπεδο από μια από τις εξέδρες του σταδίου «Ντραγκάο».

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, στο μεγάλο ντέρμπι της Πόρτο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο «Ντραγκάο» (2-2), επικράτησε γενικευμένη σύρραξη ανάμεσα στις δυο ομάδες, η οποία κράτησε πέντε λεπτά με μέλη των αποστολών να πιάνονται στα χέρια.

Μάλιστα, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Πινέιρο έβγαλε συνολικά τέσσερις κόκκινες, δύο για κάθε ομάδα. Πιο συγκεκριμένα τιμώρησε τους Πεπέ - Μαρτσεζί για τους «Δράκους» και τους Ταμπατά - Παλίνια για τα «λιοντάρια».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola», στο 44ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Ρικάρντο Εσγκάιο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δέχθηκε κίτρινη κάρτα μετά από φιλονικία με τον Πέπε. Αυτό συνέβη επειδή ο παίκτης των «πρασινόλευκων» ήθελε να δείξει ο Πέπε στον διαιτητή Ζοάο Πινέιρο το αντικείμενο που προσπαθούσε να κρατήσει κρυφό.

Ο 38χρονος κεντρικός αμυντικός των «δράκων», προσπαθούσε να κρύψει ένα αντικείμενο που, σύμφωνα με την αναφορά του εκπροσώπου της Λίγκας, ήταν μια σφαίρα, η οποία είχε ριφθεί στο γήπεδο από μια από τις εξέδρες του σταδίου «Ντραγκάο»,

Οι παίκτες της Σπόρτινγκ το παρατήρησαν και ζήτησαν από τον Πέπε να δείξει το αντικείμενο στον διαιτητή.

Παρά το γεγονός ότι αρχικά την έκρυψε, τελικά παρέδωσε την σφαίρα εκπρόσωπο της Λίγκας. Η χειρονομία του έμπειρου στόπερ θα μπορούσε να έχει πολύ σοβαρές συνέπειες σε πειθαρχικό επίπεδο, αν και ο Πέπε ζούσε πάντα με το ρίσκο λόγω της αγωνιστικής συμπεριφοράς του.

@Photo credits: Video Screen
 

Τελευταία Νέα