Πόρτο - Σπόρτινγκ 2-2: Επιστροφή από το 0-2 και «χρυσός» βαθμός για τους Δράκους

Newsroom
Πόρτο - Σπόρτινγκ 2-2: Επιστροφή από το 0-2 και «χρυσός» βαθμός για τους Δράκους

bet365

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Πόρτο, η οποία επέστρεψε από το 0-2 της Σπόρτινγκ των δέκα παικτών και σφράγισε τον βαθμό (2-2) που την κράτησε στο +6 από τον σύλλογο της Λισαβόνας. Βροχή από αποβολές στη λήξη!

Επιστροφή από την κόλαση για την Πόρτο, η οποία δεν έχασε το κουράγιο της ούτε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο γκολ και κατάφερε τελικά να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Σπόρτινγκ (2-2), παραμένοντας στην κορυφή και στο +6 από τον σύλλογο της Λισαβόνας.

Η αρχή της αναμέτρησης πάντως άνηκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 8΄ ο Ρέις έβγαλε υπέροχη σέντρα από τα αριστερά και ο Παουλίνιο νίκησε άπαντες στον αέρα για να ανοίξει το σκορ. Λίγο μετά το ημίωρο μάλιστα, η Σπόρτινγκ «χτύπησε» για δεύτερη φορά. Στο 34΄ο Σαράμπια έκανε επικίνδυνο γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο επερχόμενος Νούνο Σάντος έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν βάλει πλώρη για ένα σπουδαίο διπλό που θα τους έδινε νέες ελπίδες για το πρωτάθλημα, όμως η Πόρτο δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Αρχικά ο Βιεϊρά μείωσε για τους Δράκους στο 38' και η αποβολή του Κόατες στις αρχές του δευτέρου μέρους (49΄) έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να επιστρέψουν για τα καλά. Με ανεβασμένη την αυτοπεποίθηση και με αριθμητικό πλεονέκτημα, η Πόρτο κατάφερε να φτάσει στο τελικό 2-2 χάρη σε κεφαλιά του Ταρέμι στο 78΄, βαθμός που την κράτησε στο +6 από την δεύτερη Σπόρτινγκ και παράλληλα σε τροχιά πρωταθλήματος.

Το σφύριγμα της λήξης πάντως έδωσε τη θέση του στο... τρίτο ημίχρονο του αγώνα, με την κατάσταση να ξεφεύγει γρήγορα και τα νεύρα να κυριαρχούν. Οι παίκτες των δυο ομάδων μάλιστα λίγο έλειψε να... έρθουν στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν και τον ρέφερι να μοιράζει κόκκινες προς πάσα κατεύθυνση, αποβάλλοντας τους Πέπε - Μαρκεζίν από την Πόρτο και τους Παλίνια - Ταμπάτα από τη Σπόρτινγκ!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

Τελευταία Νέα