Μπελενένσες - Μπενφίκα: Οι οπαδοί των «αετών» αποχώρησαν στο ημίχρονο (vid)

Newsroom
Μπελενένσες - Μπενφίκα: Οι οπαδοί των «αετών» αποχώρησαν στο ημίχρονο (vid)

bet365

Οι οπαδοί της Μπενφίκα είδαν την ομάδα τους να μη δείχνει έλεος στην αποδεκατισμένη λόγω κορονοϊού Μπελενένσες και στο ημίχρονο (0-7) αποφάσισαν να φύγουν από το γήπεδο.

Σε απόλυτη παρωδία εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Μπελενένσες με τη Μπενφίκα για τη 12η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Λόγω 14 κρουσμάτων κορονοϊού, οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με εννέα παίκτες, οι δύο εκ των οποίων ήταν γκολκίπερ. Στην ανάπαυλα το σκορ ήταν 0-7 υπέρ των «αετών», οι οποίοι δεν έδειξαν το παραμικρό έλεος.

Στο ημίχρονο, μάλιστα, οι οπαδοί της Μπενφίκα αποφάσισαν να φύγουν από το γήπεδο, ίσως και σε ένδειξη σεβασμού απέναντι στην αποδεκατισμένη ομάδα της Λισσαβώνας.

Υπενθυμίζεται ότι οι γηπεδούχοι καθυστέρησαν να βγουν στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι που ο διαιτητής Μανουέλ Μότα πήγε στη φυσούνα για να ενημερωθεί τι μέλλει γενέσθαι. Τελικά οι παίκτες της Μπελενένσες έκαναν την εμφάνισή τους, μόνο που στον αγωνιστικό χώρο παρατάχθηκαν επτά από τους εννέα και ένα λεπτό μετά την έναρξη του δεύτερου μισού, ο Ζοάο Μοντέιρο, έπεσε εσκεμμένα στο έδαφος και δήλωσε τραυματίας. Με έξι παίκτες ήταν πια αδύνατο να συνεχιστεί το ματς. Ο ρέφερι κάλεσε δίπλα του τους υπευθύνους από κάθε ομάδα, τους ενημέρωσε ότι θα διακόψει το παιχνίδι, κάτι που έκανε στο 47ο λεπτό...

 

Τελευταία Νέα