Τζον φαν΄τ Σχιπ: Να μείνει ή να φύγει; (poll)

Τζον φαν΄τ Σχιπ: Να μείνει ή να φύγει; (poll)

Τζον φαν΄τ Σχιπ: Να μείνει ή να φύγει; (poll)

bet365

Ο Τζον φαν ΄τ Σχιπ δεν κατάφερε - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - να οδηγήσει την Εθνική Ελλάδας στην τελική φάση του Μουντιάλ Κατάρ και το Gazzetta ρωτά τους αναγνώστες του για το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού.

Toν Ιούλιο του 2019 η Ελλάδα έγινε η πρώτη εθνική ομάδα που αναλαμβάνει ο Τζον φαν ΄τ Σχιπ, μετά το πέρασμά του από την Melbournbe Heart και την Τσβόλε.

Το συμβόλαιο του Ολλανδού με την Ομοσπονδία εκπνέει στις 31 Μαρτίου του 2022.

Ωστόσο, μετά την ήττα από τη Σουηδία και την αποτυχία να οδηγήσει την ομάδα στην τελική φάση του Κατάρ, μάλλον δύσκολα θα παραμείνει στο γαλανόλευκο πάγκο.

Με τον Τζον φαν ΄τ Σχιπ, η Εθνική έχει μπει σ' ένα μεταβατικό στάδιο. Η ομάδα παρουσίασε πρόοδο και χτύπησε την πρόκρισή της απέναντι σε δύο πιο ποιοτικές ομάδες. Το κλίμα στην ομάδα έχει φτιάξει, με το ρόστερ να αποτελείται από νέα παιδιά.

Ωστόσο, βάσει αποτελεσμάτων το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετρά αποκλεισμό στο Nations League (σε όμιλο με Σλοβενία, Κόσοβο, Μολδαβία) και τώρα δε κατάφερε να περάσει από τα προκριματικά του Μουντιάλ (Ισπανία, Σουηδία, Γεωργία, Κόσοβο).

O ίδιος τί λέει για το μέλλον του;

«Όχι. Δεν ισχύει. Καθόλου. Έχω συμβόλαιο με την Εθνική. Είναι αλήθεια πως το συμβόλαιό μου τελειώνει αλλά μέχρι τότε θα είμαι εδώ. Ελπίζω πως θα παραμείνω. Δεν εξαρτάται όμως από μένα. Το έχω ακούσει και εγώ για την Τσίβας, επειδή έχω υπάρξει στον πάγκο της και ανακυκλώνεται το όνομά μου. Είναι φήμες. Δεν ξέρω κάτι».

Εσείς τί λέτε; Να μείνει ή να φύγει; Πείτε μας τη γνώμη σας:

Loading...

Photo Credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα