Εθνική Ελλάδας: Η βαθμολογία και το μοναδικό σενάριο για τη δεύτερη θέση μετά την ήττα από τη Σουηδία

Γιάννης Σερέτης
Εθνική Ελλάδας: Η βαθμολογία και το μοναδικό σενάριο για τη δεύτερη θέση μετά την ήττα από τη Σουηδία

bet365

Σχεδόν εκμηδενίστηκαν οι πιθανότητες της Εθνικής Ελλάδας για κατάκτηση ακόμα και της δεύτερης θέσης στον όμιλό της μετά την ήττα από τη Σουηδία - Το πρόγραμμα, η βαθμολογία και το μοναδικό σενάριο πρόκρισης.

Ελαχιστοποιήθηκαν οι ελπίδες της Εθνικής Ελλάδας για πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά την ήττα της με 2-0 από τη Σουηδία. Δεδομένης της τεράστιας διαφοράς με τους Σκανδιναβούς στο goal average, η κατάκτηση της πρώτης θέσης αποκλείεται.

Μοναδική ανοιχτή χαραμάδα πρόκρισης είναι μέσω των play offs μεταξύ των δεύτερων των ομίλων. Και για να κατακτήσει η Ελλάδα τη δεύτερη θέση υπάρχει ένα και μοναδικό σενάριο: δυο νίκες της στα τελευταία ματς και ισοπαλία/ήττα της Ισπανίας από τη Σουηδία στο τελευταίο παιχνίδι.

Κάτι το οποίο, όμως, δεν φαίνεται και τόσο πιθανό, δεδομένου ότι λογικά οι Σκανδιναβοί θα ταξιδέψουν στην Ισπανία για την αυλαία όντες «αδιάφοροι» και έχοντας διασφαλίσει την πρώτη θέση αν η Ελλάδα έχει επικρατήσει επί των Ιβήρων...

TΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σουηδία – Ελλάδα 2-0
Κόσοβο – Γεωργία 1-2

H BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Σουηδία 15 (6) +9
2. Ισπανία 13 (6) +8
3. Ελλάδα 9 (6) +1
4. Γεωργία 4 (7) -8
5. Κόσοβο 4 (7) -10

OI EΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

9η Αγωνιστική - 11 Νοεμβρίου

Γεωργία – Σουηδία
Ελλάδα – Ισπανία
ΡΕΠΟ: Κόσοβο


10η Αγωνιστική – 14 Νοεμβρίου

Ελλάδα – Κόσοβο
Ισπανία – Σουηδία
ΡΕΠΟ: Γεωργία

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα