Φαν ΄τ Σχιπ : «Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, έχω συμβόλαιο»

Φαν ΄τ Σχιπ : «Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, έχω συμβόλαιο»

Newsroom
 Φαν ΄τ Σχιπ : «Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, έχω συμβόλαιο»

bet365

Ο Ολλανδός κόουτς τόνισε πως «πιστεύει» στη δουλειά που κάνει στην Εθνική μας ομάδα και είναι χαρούμενος με όσα έχει πετύχει η «γαλανόλευκη».

«Σκασμένος» ήταν ο Τζον φαν ΄τ Σχιπ μετά την ήττα (2-0) που γνώρισε η Εθνική μας στη Σουηδία και αυτόματα «ψαλίδισε» τις ελπίδες της για πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. «Είναι δύσκολο να διαχειριστούμε και να δεχθούμε μία τέτοια ήττα. Σκέφτομαι το πρώτο ημίχρονο και τις πολύ καλές ευκαιρίες μας και που δεν αφήσαμε τη Σουηδία να κάνει το παιχνίδι της. Στο δεύτερο δεν προσέξαμε και δύο ανόητα λάθη μας στοίχισαν. Χάσαμε το παιχνίδι όχι επειδή παίξαμε άσχημα αλλά επειδή δεν αξιοποιήσαμε τις δικές μας ευκαιρίες. Δείξαμε ότι έχει μέλλον η Εθνική», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε αν ελπίζει για τη 2η θέση και την παρουσία της «γαλανόλευκης» στα play off. «Θα είναι πολύ δύσκολο. Θέλουμε να νικήσουμε Ισπανία και Κόσοβο και μετά τα άλλα ματς να είναι υπέρ μας. Ηταν καθοριστικό το αποψινό ματς. Τώρα το ποσοστό πρόκρισής μας στο Μουντιάλ είναι μικρό. Εχει μειωθεί κατά πολύ».

Τον Ισακ και εάν έκανε τη διαφορά στο 2ο ημίχρονο σχολίασε πως «ναι. Θεωρώ ότι έκανε τη διαφορά. Στο τοπ επίπεδο στο ποδόσφαιρο είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και να σκοράρεις. Ηταν εκεί στο πέναλτι για να το κερδίσει και στο 2ο γκολ. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος και πολύ καλός παίκτης. Ναι, έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι». Υστερα ρωτήθηκε για το πώς βλέπει το μέλλον του και με δεδομένη την κριτική που δέχεται. «Εχω ένα συμβόλαιο που δεν είναι μεγάλο. Κοιτάζοντας πίσω και στο τι κάναμε είμαι χαρούμενος. Δεν με ενδιαφέρει το τι λένε οι άλλοι. Φτιάξαμε μία ομάδα με ποιότητα και μέλλον. Στην Αθήνα δείξαμε πως δεν είμαστε τυχεροί. Κάναμε 2 καλά ματς με τη Σουηδία. Στο πρώτο κυριαρχήσαμε και οι Σουηδοί δεν μπορούσαν καν να μπουν στο παιχνίδι. Πρέπει να 'μεγαλώνεις' και να αποκτάς εμπειρία».

Για τον Μαυροπάνο που έκανε το πέναλτι και έδειξε επηρεασμένος ψυχολογικά. «Ναι, μίλησα με όλα τα παιδιά. Μίλησα μαζί του. Του είπα ότι έκανε φανταστικό παιχνίδι. Εκανε ένα καθοριστικό λάθος που δεν ήταν απαραίτητο. Ομως μαθαίνεις από αυτά τα παιχνίδια. Είναι σκληρό γιατί ήταν ένας... τελικός και θέλαμε να νικήσουμε. Δεν αφαιρεί το ότι έχει κάνει πρόοδο στη Στουτγκάρδη και την Εθνική και έχει την προοπτική να γίνει ένας πολύ καλός στόπερ».

Την προσέγγιση της Τσίβας και το εάν αποχωρεί από τον πάγκο της Ελλάδας σχολίασε: «Όχι. Δεν ισχύει. Καθόλου. Έχω συμβόλαιο με την Εθνική. Είναι αλήθεια πως το συμβόλαιό μου τελειώνει αλλά μέχρι τότε θα είμαι εδώ. Ελπίζω πως θα παραμείνω. Δεν εξαρτάται όμως από μένα. Το έχω ακούσει και εγώ για την Τσίβας, επειδή έχω υπάρξει στον πάγκο της και ανακυκλώνεται το όνομά μου. Είναι φήμες. Δεν ξέρω κάτι».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα