Ο τηλεοπτικός οδηγός του τριημέρου

Newsroom
Ο τηλεοπτικός οδηγός του τριημέρου
Το Gazzetta σάς παρουσιάζει το αθλητικό πρόγραμμα του τριημέρου: Οι ημερομηνίες, οι ώρες και η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.

Πλούσια σε δράση είναι η τρέχουσα εβδομάδα με αγώνες προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο, σπουδαίες αναμετρήσεις στη Euroleague και FIBA Basketball Champions League. Το τηλεοπτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε αναλυτικά εδώ, στον αναλυτικό οδηγό του Gazzetta.

Δευτέρα με... πολλά γκολ!

Το βράδυ της Δευτέρας (11/10, 21.45) ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Βόρεια Μακεδονία - Γερμανία (Cosmote Sport 1), Κροατία - Σλοβακία (Cosmote Sport 3) και Ολλανδία - Γιβραλτάρ (Cosmote Sport 4), ενώ στις 22.00 στο Nova Sports - Prime μπορείτε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι για τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας ανάμεσα σε Σαραγόσα και Ουέσκα.

Τρίτη με Εθνική Ελλάδας και Μπασκόνια - Παναθηναϊκός

Την Τρίτη (12/10, 19.30) ο ΠΑΟΚ κοντράρεται εντός έδρας με τη Νίμπουργκ (Cosmote Sport 4) για το FIBA Basketball Champions League, ο Παναθηναϊκός στις 21.30 αναμετράται εκτός έδρας με τη Μπασκόνια (Nova Sports Prime), ενώ στις 21.45 είναι προγραμματισμένη η σπουδαία αναμέτρηση Σουηδία - Ελλάδα (Cosmote Sport 1, OPEN) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τετάρτη με Μπάρτσα - Ολυμπιακός

Την Τετάρτη (13/10, 19.00) η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού κοντράρεται εντός έδρας με τη Μλάντοστ Μπρκο για το Champions League, ενώ στις 22.00 η μπασκετική ομάδα των «ερυθρόλευκων» καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Μπαρτσελόνα για τη Euroleague (Nova Sports - Prime).

@Photo credits: Associated Press