WNBA: Το draft 2022 εκκίνησε με αναφορά στην φυλακισμένη Γκράινερ

WNBA: Το draft 2022 εκκίνησε με αναφορά στην φυλακισμένη Γκράινερ

bet365

Η κομισάριος του NBA, Κάθι Ένγκελμπερτ, στην έναρξη της διαδικασίας του draft του WNBA μίλησε για την Μπρίτνεϊ Γκράινερ και διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ τόνισε πως πρέπει να κάνουν όλοι υπομονή σε αυτήν τη περιπέτεια.

Η σταρ του Φοίνιξ Μέρκιουρι στο WNBA και δύο φορές Ολυμπιονίκης με την Εθνική των ΗΠΑ, Μπρίτνεϊ Γκράινερ, βρίσκεται υπό κράτηση στη Μόσχα από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο για κατοχή ναρκωτικών.

Η 31χρονη Αμερικανίδα εμφανίστηκε σε ρωσικό δικαστήριο, το οποίο επικύρωσε την παράταση της ποινής της για ακόμα δύο μήνες, παρά τη δήλωσή της πως είναι αθώα, ενώ η ίδια κινδυνεύει να μείνει στη φυλακή για διάστημα ακόμη και 18 μηνών δίχως να έχει γίνει δίκη!

Η βραδιά γιορτής για το WNBΑ... η βραδιά που τα αστέρια του κολεγιακού γίνονται μέλη του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών μέσω του draft, ξεκίνησε με την αναφορά της. Το στίγμα της Γκράινερ είναι τέτοιο, που η κομισάριος, Κάθι Ένγκελμπερτ, θέλησε να ξεκινήσει την διαδικασία αναφερόμενη σε εκείνη.

Η Ένγκελμπερτ δεν έδωσε λεπτομέρειες για την κατάστασή της, αλλά διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ότι ο Γκράινερ είναι «ασφαλής».

«Προφανώς χαίρουμε στήριξης από την κυβέρνηση, από ειδικούς...και οι εκπρόσωποί τους είναι σε θέση να επισκεφθούν την Μπρίτνεϊ. Ξέρουμε ότι είναι ασφαλής, αλλά θέλουμε να την γυρίσει σπίτι. Οπότε είναι μια πολύ περίπλοκη κατάσταση αυτή τη στιγμή και ακολουθούμε τις συμβουλές. Δεν περνάει μέρα που να μην μιλάμε σε κάποιον που να έχει απόψεις για το τι κάνουμε και πώς προχωράμε μπροστά» ήταν τα λόγια της κομισάριου που άνοιξε την αυλαία του draft!

Για την ιστορία στο Νο1 από την Ατλάντα Ντριμ επελέγη η Ριν Χάουαρντ του Πανεπιστημίου του Κεντάκι.

 

WNBA Τελευταία Νέα