Γκράινερ: Οι Ρώσοι μπορούν να την κρατήσουν για 12 με 18 μήνες χωρίς δίκη

Γκράινερ: Οι Ρώσοι μπορούν να την κρατήσουν για 12 με 18 μήνες χωρίς δίκη

bet365

H Μπρίτνεϊ Γκράινερ, η οποία εξακολουθεί να είναι κρατούμενη σε ρωσική φυλακή, μπορεί να παραμένει σε αυτή τη την κατάσταση για 12 με 18 μήνες, δίχως να πραγματοποιηθεί δίκη.

Ο εγκλεισμός της Μπρίτνεϊ Γκράινερ στη φυλακή μπορεί να κρύβει μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς καν να γίνει η δίκη της!

Η Αμερικανίδα χρυσή Ολυμπιονίκης εμφανίστηκε σε ρωσικό δικαστήριο, το οποίο επικύρωσε την παράταση της ποινής της για ακόμα δύο μήνες.

Αυτή δεν σημαίνει πως θα είναι η τελευταία προσθήκη. Σύμφωνα με το TASS, η Γκράινερ, η οποία συνελήφθη για κατοχή ελαίου χασίς στα τέλη Φεβρουαρίου, μπορεί να παραμείνει στη φυλακή για 12 με 18 μήνες δίχως να έχει γίνει δίκη!

Ο νομικός εκπρόσωπος της Γκράινερ ζήτησε να μπει η πελάτισσά του σε κατ' οίκον παραμονή, μέχρι να γίνει η δίκη, κάτι ωστόσο που απορρίφθηκε από το δικαστήριο.

Αιτία για την απόφαση είναι η μη μόνιμη κατοικία της Γκράινερ στη Ρωσία. Ήδη ένας ντόπιος, γνωστός της Αμερικανίδας, προσφέρθηκε να τη φιλοξενήσει στο σπίτι του στη Ρωσία, αλλά ούτε αυτό έγινε αποδεκτό.

Η Γκράινερ βρίσκεται σε ένα κελί με άλλες δύο κρατούμενες, επίσης για υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών, οι οποίες μιλούν ρωσικά και αγγλικά και τη βοηθούν με ό,τι χρειάζεται. Ένα από τα άλυτα προβλήματά της είναι το κρεβάτι που χρησιμοποιεί, αφού δεν έχει προβλεφθεί η πιθανότητα να φιλοξενήσει έναν κρατούμενο με ύψος 2.06.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

WNBA Τελευταία Νέα