Βούκσεβιτς: Μπήκε στην εξίσωση με Ντόντσιτς, Ρούμπιο και Ναβάρο! (vid)

Βούκσεβιτς: Μπήκε στην εξίσωση με Ντόντσιτς, Ρούμπιο και Ναβάρο! (vid)

Βούκσεβιτς: Μπήκε στην εξίσωση με Ντόντσιτς, Ρούμπιο και Ναβάρο! (vid)

bet365

Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο milestone που μόλις 10 παίκτες στην ιστορία της ισπανικής λίγκας έχουν καταφέρει.

Δεν σπανίζουν οι άνθρωποι με ταλέντο. Σπανίζουν οι άνθρωποι με το ταλέντο να αναγνωρίζουν και, συγχρόνως, να εμπιστεύονται τα ταλέντα. Ο Πάμπλο Λάσο είναι ένας εξ αυτών. Εκτός από το να διασκεδάζει με όσους συνεχίζουν να τον αμφισβητούν, ο Βάσκος κοουτσάρει μια ομάδα που επί των ημερών του, ήτοι από το 2011 και εντεύθεν έχει πανηγυρίσει 20 τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις, επίδοση που τον καθιστά ως τον κορυφαίο προπονητή στη σύγχρονη ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο μεσοδιάστημα, έδωσε την ευκαιρία σε 15 πιτσιρικάδες της Ακαδημίας της «Βασίλισσας» να ντεμπουτάρουν στη Liga Endesa, να βγουν στο παλκοσένικο και να δείξουν τι αξίζουν στο πλευρό του Φελίπε Ρέγιες, του Σέρχιο Γιουλ και του Ρούντι Φερνάντεθ. Και αν η περίπτωση του Ντόντσιτς είναι one of a kind, εντούτοις οι Μαδριλένοι έχουν να επιδείξουν άλλες 14 περιπτώσεις, με τελευταία εξ αυτών εκείνη του Τρίσταν Βούκσεβιτς. Ο 18χρονος γιος του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, Ντούσαν πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Μπέτις με 11 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 τάπες και 16 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Μόλις 10 παίκτες στην ιστορία της ACB έχουν πετύχει 11+ πόντους σε ηλικία 18 ετών: Λούκα Ντόντσιτς (23), Ρίκι Ρούμπιο (25), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (17), Ντομάντας Σαμπόνις (13), Χάιμε Φερνάντεθ (11), Χούλιο Γκαρσία (13), Γιανίκ Νόσα (11), Κάρλος Αλοθέν (15), ο συμπαίκτης του Βούκσεβιτς στη Ρε΄΄αλ, Ουσμάν Γκαρούμπα (13) και ο νυν προπονητής του, Πάμπλο Λάσο (17)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα