Εθνική Ελλάδας Μπάσκετ: Εκτός και ο Λαρεντζάκης από το παιχνίδι με την Ολλανδία, ερωτηματικό ο Παπαγιάννης

Εθνική Ελλάδας Μπάσκετ: Εκτός και ο Λαρεντζάκης από το παιχνίδι με την Ολλανδία, ερωτηματικό ο Παπαγιάννης

Δημήτρης Οικονόμου
Γιαννούλης Λαρεντζάκης

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης προστέθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Βασίλης Σπανούλης και δε θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του EuroBasket 2025 με την Ολλανδία.

Τα προβλήματα της Εθνικής Ελλάδας για το παιχνίδι απέναντι στην Ολλανδία (26/2) ολοένα και αυξάνονται. Η Ελλάδα επικράτησε της Τσεχίας στην πρεμιέρα των προκριματικών του EuroBasket 2025, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης δεν μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες.

Πέραν των Παπανικολάου, Μήτογλου και Γουόκαπ, ούτε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον μηνίσκο και αγωνίστηκε κόντρα στην Τσεχία παρά τις ενοχλήσεις. Αυτό το πρόβλημα όμως τον αφήνει εκτός από την αναμέτρηση με τους Ολλανδούς.

Και τα προβλήματα δε σταματούν εκεί, μιας και ο Γιώργος Παπαγιάννης υποβλήθηκε σε μαγνητική, ένεκα ενός μυικού σπασμού στον αριστερό προσαγωγό. Με τα αποτελέσματα να αναμένονται για τον ψηλό της Φενέρμπαχτσε εντός των επόμενων ωρών και να ξεκαθαριστεί αν η Ελλάδα ταξιδέψει με ενδεκάδα.

Θυμίζουμε πως στη θέση του Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος αποτέλεσε τον νατουραλιζέ της Ελλάδας στο ματς με την Τσεχία, θα μπει ο Ναζ Μήτρου Λονγκ, που ήταν εκτός 12άδας.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα