Μήτογλου: «Υπάρχει μια καινούργια αύρα με τον Σπανούλη»

Μήτογλου: «Υπάρχει μια καινούργια αύρα με τον Σπανούλη»

Δημήτρης Οικονόμου
Μήτογλου Εθνική

bet365

Οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου σχετικά με την εποχή Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική ομάδα και τη θέληση των παικτών να οδηγήσουν το σύνολο σε διάκριση.

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν ο μεγάλος άτυχος του καλοκαιριού, μιας και ένας τραυματισμός του στέρησε τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο των Φιλιππινών παρόλο που είχε ταξιδέψει με την Εθνική.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε για την Εθνική με τον Βασίλη Σπανούλη στο τιμόνι, λίγες ημέρες πριν την κόντρα με την Τσεχία στο ΣΕΦ (Παρασκευή 23/02) για προκριματικά του EuroBasket 2025.

Οι δηλώσεις του Ντίνου Μήτογλου

Για το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής ομάδας με τον Βασίλη Σπανούλη: «Είναι μια καινούργια σελίδα, είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι όλοι οι παίκτες που ο κόουτς Σπανούλης έχει αναλάβει την Εθνική. Χαίρομαι που γίνονται όλα αυτά και βλέπω ξανά όλα τα παιδιά μαζί. Υπάρχει μια καινούργια αύρα για να προπονηθούμε, να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα».

Για το προσωπικό κίνητρο του ίδιου αλλά και της ομάδας: «Αυτός είναι ο στόχος, αλλά πρώτα πρέπει αν ξεκινήσουμε τις προπονήσεις, να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά. Το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε μιλήσει με τον κόουτς και έχουμε πει ότι η εθνική έχει να πάρει πολύ καιρό μια διάκριση. Είμαστε πεινασμένοι για αυτό».

Για τη διακοπή ενόψει των Εθνικών: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό που η FIBA και η EuroLeague, έχουν βρει μια κοινή γραμμή. Είναι πολύ σημαντικό γιατί κάποιοι μπορούν να ξεκουραστούν και όσοι θέλουν να έρθουν στην εθνική ομάδα που αποτελεί την ύψιστη τιμή. Τώρα έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για να ξεκινήσουμε με το σωστό τρόπο».

@Photo credits: eurokinissi
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα