Εθνική Μπάσκετ: Με Σλούκα παρόντα η «πρώτη» του Σπανούλη (vid)

Εθνική Μπάσκετ: Με Σλούκα παρόντα η «πρώτη» του Σπανούλη (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Σλούκας Σπανούλης

bet365

Ο Κώστας Σλούκας παρότι δε βρίσκεται στις κλήσεις, έδωσε το παρών στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής για τα προκριματικά του EuroBasket 2025.

Η Εθνική Ελλάδας είναι έτοιμη για την πρώτη της συνάντηση ενόψει των «παραθύρων» με τον Βασίλη Σπανούλη να αναλαμβάνει πλέον τα ηνία. Στην προπόνηση του ΣΕΦ, μιας και μπαίνουμε πλέον σε εβδομάδα... Τσεχίας ήταν και ο Κώστας Σλούκας.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο ΣΕΦ για να μιλήσει με τους συμπαίκτες του στην Εθνική παρόλο που δε βρίσκεται στις κλήσεις. Άλλωστε ο Σλούκας επέστρεψε από τραυματισμό στο Final 8 του Κυπέλλου και θέλει να προφυλαχτεί.

Ωστόσο με την παρουσία του στο ΣΕΦ έστειλε και αυτός το δικό του μήνυμα ενότητας, τόσο για τα προκριματικά του EuroBasket, με την Ελλάδα να ξεκινά στο ΣΕΦ την Παρασκευή τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Τσεχία, όσο και για το Προολυμπιακό του καλοκαιριού που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Φαλήρου. Φυσικά συνομίλησε και με τον Βασίλη Σπανούλη. Άλλωστε ο νέος κόουτς της Εθνικής έχει μιλήσει με όλους τους παίκτες ενόψει του καλοκαιριού, με τον Σλούκα να δείχνει ότι θα βρίσκεται εκεί με την Εθνική, για να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Σλούκας στο ΣΕΦ για την προπόνηση της Εθνικής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET Τελευταία Νέα