Mundobasket 2023, Μπογκντάνοβιτς: «Ο Σίμανιτς μας έστειλε μήνυμα ότι είναι καλά, όλο το τουρνουά είναι για εκείνον»

Mundobasket 2023, Μπογκντάνοβιτς: «Ο Σίμανιτς μας έστειλε μήνυμα ότι είναι καλά, όλο το τουρνουά είναι για εκείνον»

Γιώργος Κούβαρης
Μπογκντάνοβιτς
Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε για την επικοινωνία με τον Σίμανιτς και εξήγησε ότι όλο το τουρνουά θα είναι αφιερωμένο σ' εκείνον.

Η Σερβία μετέτρεψε το ντέρμπι των προημιτελικών σε παράσταση για έναν ρόλο στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ο αρχηγός της Σερβίας ωστόσο στάθηκε μετά τη μεγάλη πρόκριση στον Μπόρισα Σίμανιτς, ο οποίος έχασε το νεφρό του μετά το χτύπημα που δέχθηκε στο ματς με το Νότιο Σουδάν αλλά μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε έσπευσε να καθησυχάσει τους συμπαίκτες του και να τους δώσει κουράγιο.

«Ο Μπορίσα σηκώθηκε σήμερα το πρωί και μας έστειλε το πρώτο μήνυμα από τότε που ήταν στο νοσοκομείο. Απλώς έγραψε: "Παιδιά, είμαι καλά. Κερδίστε σήμερα". Είναι μέρος αυτής της ομάδας, όλο αυτό το τουρνουά είναι για εκείνο. Μετά τα όλα όσα του συνέβησαν, είχε τη δύναμη να μας στείλει αυτό το μήνυμα. Δεν κοιμηθήκαμε εξαιτίας του» είπε ο Μπογκντάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα ο οποίος συνέχισε σε ερώτηση για την απόδοσή του:

«Δεν ξέρω τι να πω. Τους ευχαριστώ για τα καλά τους λόγια. Είναι τιμή μου που είμαι αρχηγός τους, αλλά ειλικρινά όλοι τα πηγαίνουμε καλά, είμαστε όλοι σαν αδέρφια, οπότε δεν νιώθω καν ως ηγέτης».

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!