Mundobasket 2023, Σερβία: Πανηγύριζε την πρόκριση και ο Γιόκιτς την πρωτιά σε κούρσα με άλογα

Mundobasket 2023, Σερβία: Πανηγύριζε την πρόκριση και ο Γιόκιτς την πρωτιά σε κούρσα με άλογα

Γιάννης Σταυρουλάκης
γιόκιτς

bet365

Την ώρα που η Σερβία εξασφάλιζε την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου, ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν στο Ποζάρεβατς, πανηγυρίζοντας ακόμα μια πρωτιά σε κούρσες με άλογα!

H Σερβία παρατάχθηκε στο Mundobasket 2023 με σημαντικές απουσίες, εντούτοις βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά της διοργάνωσης όπου θα διεκδικήσει την είσοδο στη ζώνη των μεταλλίων απέναντι στη Λιθουανία.

Ο Νίκολα Γιόκιτς, πρωταθλητής με τους Ντένβερ Νάγκετς και MVP των NBA Finals, έθεσε εαυτόν εκτός Εθνικής έπειτα από μια γεμάτη σεζόν στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη με τους «Σβώλους», βλέποντας εξ αποστάσεως τις προσπάθειες των συμπατριωτών του που εξασφάλισαν την πρόκριση στους «8» έπειτα από τη νίκη επί της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Αυτή την περίοδο ο Γιόκιτς βρίσκεται στο Ποζάρεβατς, στα ανατολικά της Σερβίας και την ώρα που η Εθνική ομάδα προκρινόταν στα προημιτελικά, εκείνος πανηγύριζε ακόμα μια πρωτιά σε ιπποδρομίες!

Οι κούρσες με τα άλογα είναι το μεγάλο πάθος του Γιόκιτς που η μορφή του κοσμεί ένα τρομερό graffiti στο Βελιγράδι μαζί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς ενώ η Kurir αποκάλυψε πρόσφατα ότι τα έσοδα του Γιόκιτς από τις ιπποδρομίες από τον Ιούλιο του 2022 είναι... 4.700 ευρώ. Για την ιστορία, ο Σέρβος σέντερ έχει το δεύτερο υψηλότερο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ήτοι 270 εκατομμύρια δολάρια ως το 2028.

Το Mundobasket 2023 είναι στο Gazzetta.gr

Το Mundobasket 2023 και όλη η δράση από το μεγάλο μπασκετικό γεγονός με την εγκυρότητα του Gazzetta.gr! Αγωνιστικά νέα από την Εθνική Μπάσκετ και όλες τις ομάδες, πρόγραμμα και αποτελέσματα αγώνων σε συνεχή ροή ειδήσεων για να μη χάσετε στιγμή από τα όσα συμβαίνουν στο Mundobasket 2023!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα