Ο ΛεΜπρον παραβίασε το πρωτόκολλο, αρνείται να πει αν έχει κάνει το εμβόλιο και μπλέκουν οι Λέικερς

Ο ΛεΜπρον παραβίασε το πρωτόκολλο, αρνείται να πει αν έχει κάνει το εμβόλιο και μπλέκουν οι Λέικερς

Ο ΛεΜπρον παραβίασε το πρωτόκολλο, αρνείται να πει αν έχει κάνει το εμβόλιο και μπλέκουν οι Λέικερς

bet365

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς φαίνεται πως έχει παραβιάσει το πρωτόκολλο ασφαλείας, δεν λέει αν έχει εμβολιαστεί και αυτό βάζει σε μπελάδες τους Λέικερς.

Ένα αρκετά μεγάλο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί με τον ΛεΜπρον και τους Λέικερς και κανείς δεν ξέρει που μπορεί να βγάλει. Φαίνεται πως ο ηγέτης των Λέικερς έσπασε το πρωτόκολλο ασφαλείας του ΝΒΑ. Βρέθηκε σε μια εκδήλωση για τεκίλα, πριν το παιχνίδι με τους Ουόριορς.

Στο event αυτό βρέθηκαν αρκετοί διάσημοι και όλοι έπρεπε να έχουν απόδειξη εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ μαζί τους. Ακόμα και έτσι, αυτό είναι πρόβλημα για το ΝΒΑ. Ο Τζέιμς αρνείται να παραδεχτεί αν έχει κάνει το εμβόλιο και έτσι έχει πρόβλημα με την λίγκα και το πρωτόκολλο. Ο ΛεΜπρον ρωτήθηκε την Παρασκευή για τυχόν συνέπειες από την λίγκα, αν δεν έχει κάνει το εμβόλιο, αλλά απάντησε και μίλησε για την οικογένεια του. Ο ρεπόρτερ τον ρώτησε ευθέως αν το έχει κάνει και ο ίδιος απάντησε πως δεν παίζει μεγάλο ρόλο.

Πρόσφατα, ο Σρέντερ είχε μπει σε καραντίνα παραδέχτηκε ότι ο ίδιος και ο ΛεΜπρον είναι οι δύο παίκτες που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, αλλάζοντας λίγο μετά την απάντηση του και λέγοντας πως τελικά είναι ο μόνος. Φαίνεται πάντως πως υπάρχει τουλάχιστον ακόμα ένας παίκτης, αφού ο Βόγκελ είπε ότι οι Λέικερς δεν έχουν φτάσει ακόμα το 85% που απαιτείται (15 από τους 17 παίκτες) για να βγουν από τους περιορισμούς της λίγκας.

«Δεν έχουμε φτάσει ακόμα, αλλά ελπίζουμε», απάντησε ο προπονητής της ομάδας. Όταν μια ομάδα φτάνει το 85% έχει περισσότερες ελευθερίες, μπορεί να προπονείται χωρίς μάσκες, μπορούν οι παίκτες να τρώνε σε εστιατόρια και γενικά υπάρχει χαλάρωση. Το τι θα γίνει τελικά με την περίπτωση του ΛεΜπρον παραμένει άγνωστο για την ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπακς: Οι Χιτ είναι ο χειρότερος δυνατός αντίπαλος για τα playoffs (πίνακες & vids)

Ουόριορς - Γκρίζλις 112-117: Ο απίθανος Μοράντ έστειλε playoffs το Μέμφις (vid)

Ρόουζ: «Vintage εγώ; Τίποτα vintage δεν υπάρχει στο παιχνίδι μου» (pic)

Οι Ουόριορς έπεσαν, αλλά προειδοποιούν ότι θα σηκωθούν! (pics)

 

NBA Τελευταία Νέα