Τζέραμι Γκραντ: Ο σταρ των Πίστονς βρίσκεται στην Πάτρα!

Gazzetta team
Τζέραμι Γκραντ: Ο σταρ των Πίστονς βρίσκεται στην Πάτρα!

bet365

Ο σταρ των Πίστονς, Τζέραμι Γκραντ βρίσκεται στην Πάτρα και θα δει από κοντά το ματς του Προμηθέα με το Λαύριο, αφού τα αδέρφια του Τζεράι και Τζέριαν αγωνίζονται στους Πατρινούς.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ένας σταρ του ΝΒΑ βρίσκεται στην Πάτρα. Ο λόγος για τον Τζέραμι Γκραντ που διεκδικεί και το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη με τη φανέλα των Πίστονς. Πρόκειται για τον αδερφό των Τζεράι και Τζέριαν που παίζουν στον Προμηθέα.

Λογικά ο φόργουορντ του Ντιτρόιτ θα βρεθεί σήμερα στο « Τόφαλος» για να δει από κοντά τον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στον Προμηθέα και το Λαύριο, με τους Πατρινούς να έχουν κάνει break στο πρώτο ματς της σειράς.

Ο Τζέραμι θα συνδυάσει την επίσκεψη του στην αχαϊκή πρωτεύουσα και με διακοπές. Τη σεζόν που διανύουμε ο ηγέτης των Πίστονς μέτρησε 22.3 πόντους και 4.6 ριμπάουντ, ενώ πέρυσι είχε 12 πόντους και 3.5 ριμπάουντ στους Νάγκετς.

Η βελτίωση του στο σκοράρισμα είναι τεράστια και πλέον θα απολαύσει μπάσκετ και στην Πάτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουόριορς - Γκρίζλις 112-117: Ο απίθανος Μοράντ έστειλε playoffs το Μέμφις (vid)

Το βλέμμα του Κάρι τα λέει όλα για την απογοήτευση των Ουόριορς! (pic)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα