ΝΒΑ: Το draft του 2014 είχε διαμάντια που... λάμπουν φέτος! (pic)

ΝΒΑ: Το draft του 2014 είχε διαμάντια που... λάμπουν φέτος! (pic)

bet365

To draft του 2014 είχε πολύ ταλέντο και φέτος οι κορυφαίοι εκπρόσωποι του έχουν... εκτοξευτεί.

Το 2014 είδαμε ένα draft με πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές με παίκτες που είχαν τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Φέτος η... τάξη του 2014 ζει την δική της εκτόξευση και οι καλύτεροι εκπρόσωποι της, δεν σταματούν να δείχνουν την κλάση τους.

Αρχικά ο υπέροχος Νίκολα Γιόκιτς (No.41), εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει σπίτι του το βραβείο του MVP. Aπό την άλλη ο απίθανος Τζοέλ Εμπίντ (No.3) όπως όλα δείχνουν θα είναι δεύτερος στην ψηφοφορία για το MVP πίσω από τον Σέρβο.

O Zακ ΛαΒίν (Νο.13 στο draft) φέτος κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις και έπαιξε στο παρθενικό του All Star Game, ενώ είναι superstar στους Μπουλς. Ο Τζούλιους Ραντλ (No.7) αποτελεί έναν από τους πιο βελτιωμένους παίκτες της λίγκας και μιλάμε για τον ηγέτη των Νικς, οι οποίο τρέλαναν κόσμο με την 4η θέση στην Ανατολή και επέστρεψαν στα playoffs.

O Oυίγκινς (No.1) στους Ουόριορς δείχνει πιο ώριμος από ποτέ στο κομμάτι των σουτ που επιλέγει να παίρνει, ενώ παρουσιάζει σημαντική βελτίωση στην άμυνα.

Ο Κλιντ Καπέλα (No.25)είναι πρώτος στο μπλοκ φέτος, δεν σταματά τα double double, ενώ λογικά θα είναι στις κορυφαίες αμυντικές πεντάδες. Ο Τζέραμι Γκραντ (No.39) των Πίστονς και αδερφός των Τζέριαν και Τζεράι του Προμηθέα, είναι εκ των φαβορί για το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη.

Από την άλλη ο Κλάρκσον (No.46) μόνο με θαύμα δεν θα αναδειχθεί έκτος παίκτης της σεζόν. Έχουμε και τον Γκόρντον (No.4 στο draft) που ταίριαξε υπέροχα με τον Γιόκιτς στο Ντένβερ και ανέβασε επίπεδο την ομάδα. Για άλλη μια σεζόν ο Μάρκους Σμαρτ (No.6) αναμένεται να βρεθεί σε μία από τις 3 αμυντικές πεντάδες, συνεχίζοντας να είναι από τους καλύτερους... σκύλους του ΝΒΑ.

Τέλος στο draft του 2014 ήταν και ο Νούρκιτς (Νο.16) που αποτελεί τον... πύργο των Μπλέιζερς και τον άνθρωπο που παλεύει συνεχώς με τα άλλα θηρία στη ρακέτα, αλλά και ο Μπογκντάνοβιτς (Νο.27) που έχει ανεβεί πολύ στους Χοκς και θα παίξει φέτος στα playoffs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέιτουμ: Η μάχη με τα... θηρία κόντρα στην τριάδα-όνειρο των Νετς τον περιμένει! (pics & vids)

Ουέστμπρουκ: Οι φίλαθλοι των Σέλτικς του φώναζαν «άντε γαμ...»! (pic)

Ο... κουβάς Μπάρκλεϊ εγγυήθηκε νίκη των Χόρνετς και έχασαν για 27! (vid)

Χόλιντεϊ για Γιάννη: «Δουλεύει για να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο, θέλω να πολεμήσω για εκείνον» (vid)

Σέλτικς - Ουίζαρντς 118-100: Διαστημικός Τέιτουμ με 50άρα έστειλε τη Βοστώνη στα playoffs! (vid)

Πέισερς - Χόρνετς 144-117: Τους... διέλυσαν και θα παίξουν ρέστα για τα playoffs! (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα