Τέιτουμ: Η μάχη με τα... θηρία κόντρα στην τριάδα-όνειρο των Νετς τον περιμένει! (pics & vids)

Τέιτουμ: Η μάχη με τα... θηρία κόντρα στην τριάδα-όνειρο των Νετς τον περιμένει! (pics & vids)

bet365

O Tζέισον Τέιτουμ κάνει απίθανα πράγματα τον τελευταίο καιρό και έχει μπροστά του την απόλυτη πρόκληση απέναντι στην τριάδα-όνειρο των Νετς.

Οι Σέλτικς θα βρίσκονται στα playoffs για άλλη μια σεζόν και πρέπει σίγουρα να ανάψουν μια λαμπάδα στο μπόι του Τζέισον Τέιτουμ.

Ο ηγέτης τους έκανε τρομερή εμφάνιση κόντρα στους Ουίζαρντς, τους έριξε 50 και πλέον θέλει ακόμη μία για να πιάσει το στοιχειωμένο ρεκόρ του Λάρι Μπερντ.

Πάλι στα δύσκολα έδειξε την κλάση του, έκανε περήφανο τον Τζέιλεν Μπράουν που είναι στα... πιτς και ετοιμάζεται για την την μάχη με την Big Three των Νετς. Μπορεί να αποκλείσει τους Ίρβινγκ, Χάρντεν και Ντουράντ; Αν το κάνει, θα μιλάμε για θαύμα.

Έχει 33.1 πόντους στα δέκα τελευταία με 60άρα και 50άρα

Στα τελευταία 10 ματς βλέπουμε έναν Τέιτουμ βγαλμένο από όνειρο. Σε ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία της σεζόν, ο JT πήρε την ομάδα στις πλάτες του και αφού της εξασφάλισε την καλύτερη δυνατή θέση για το play in τουρνουά, στη συνέχεια την πήρε στους ώμους του και την κουβάλησε στα playoffs του ΝΒΑ.

Ο ηγέτης της Βοστώνης που κάποτε μισούσε τους Σέλτικς, μετρά 33.1 πόντους μέσο όρο στα δέκα τελευταία παιχνίδια του και δείχνει έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση των Νετς.

Λογικά θα... πέσει ηττημένος από τους Ντουράντ, Ίρβινγκ και Χάρντεν, αλλά ακόμα και έτσι θα αφήσει την ψυχή του πάνω στο παρκέ για να κάνει περήφανους τους φιλάθλους της Βοστώνης και τον εαυτό του.

Σε αυτό το διάστημα των δέκα ματς, ο Τέιτουμ έχει βάλει μια 60άρα (franchise record για τους Σέλτικς) στο Σαν Αντόνιο και μια 50άρα στην Ουάσινγκτον, δείχνοντας πως συγκαταλέγεται πλέον στους κορυφαίους και πιο χαρισματικούς σκόρερ της λίγκας.

Η εξέλιξη του παιδιού αυτή είναι εντυπωσιακή και η δουλειά που ρίχνει είναι ασταμάτητη. Και τα ρεκόρ που κάνει διαδέχονται το ένα το άλλο φέτος. Έγινε ο πρώτος παίκτης των Σέλτικς μετά τον Μπερντ που είχε περισσότερα από ένα ματς με τουλάχιστον 40 πόντους και 10 ριμπάουντ, όντας 23 χρονών ή νεότερος.

Ο ηγέτης της Βοστώνης δεν έμεινε σε αυτό και κατάφερε με τους 53 πόντους κόντρα στη Μινεσότα, να γίνει ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της ομάδας με 50άρα.

Τέλος κόντρα στους Χόρνετς, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία των Κελτών με 5.000 πόντους.

Μισούσε Σέλτικς και ήθελε να παίξει στους Λέικερς

Ο Τζέισον Τέιτουμ μπορεί πλέον να είναι ο σταρ της Βοστώνης, ωστόσο στο παρελθόν μισούσε τους Σέλτικς και ήθελε να παίξει στους Λέικερς. «Δεν μου άρεσαν οι Σέλτικς όταν ήμουν μικρός. Ήθελα να παιξω στους Λέικερς. Δεν ήξερα καν που είναι η Βοστώνη. Δεν πίστευα πως θα πάω ποτέ και όταν έγινε τη μέρα του draft, ήταν τρελό. Μισούσα τους Σέλτικς», ανέφερε.

Πάντως πλέον λατρεύει την πόλη της Βοστώνης και έχει γίνει για τα καλά μέρος της κοινωνίας μιας πόλης που έχει συνηθίσει σε τίτλους, όμως έχει να δει την κορυφή από το 2008. Οι Κέλτες σκοπεύουν να χτίσουν για πολλά χρόνια πάνω του και σιγά-σιγά να έρθουν και πάλι ένδοξες μέρες.

Οραματίζονται την κορυφή στο μέλλον με αυτόν πρώτη μούρη

Η Βοστώνη είναι η πιο παραδοσιακή δύναμη του ΝΒΑ μαζί με τους Λέικερς. Όμως τα 13 χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά, πάρα πολλά. Οι φίλαθλοι θέλουν και πάλι να βρεθούν στον θρόνο της λίγκας. Η τριάδα Πιρς-Γκαρνέτ-Άλεν πήρε το τελευταίο πρωτάθλημα. Από τότε πέρασαν πολλές σεζόν, ωστόσο δεν βρέθηκε η φόρμουλα επιστροφή στον θρόνο του ΝΒΑ.

Πλέον όμως υπάρχει ελπίδα για το μέλλον λόγω της ομάδας που έφτιαξε ο Στίβενς και του νέου ηγέτης της πόλης του Τέιτουμ. Τη σεζόν που διανύουμε θα είναι πάρα πολύ δύσκολα και θα αποτελέσει έκπληξη τεράστιων διαστάσεων αν οι Κέλτες πάνε μακριά στα playoffs και αποκλείσουν τους Νετς της Big Three. Μην ξεχνάτε πως στερούνται ποιοτικών λύσεων στις θέσεις των ψηλών, ενώ ο Τζέιλεν Μπράουν θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού.

Όμως στο μέλλον η Βοστώνη θα ψάξει ξανά τη μεγάλη της στιγμή. Ο Τέιτουμ παρέα με τον Μπράουν έχουν αναλάβει το βαρύ φορτίο να οδηγήσουν κάποια στιγμή την ομάδα στην κορυφή ξανά Αυτό το παιδί που ακούει στο όνομα Τέιτουμ, η Βοστώνη το πίστεψε, το εμπιστεύτηκε, του έδωσε την ευκαιρία και τον χώρο να λάμψει και δεν σταματά να δείχνει το τεράστιο ταλέντο του. Εξαιρετική μηχανική στο σουτ, πολύ καλός ντριμπλέρ, θράσος και θάρρος που μαρτυρά πως έχει κάτι το ξεχωριστό και σίγουρα χαρισματικός σκόρερ που μπορεί να απειλήσει με αμέτρητους τρόπους.

Ο Τέιτουμ είναι το παρόν και το μέλλον της Βοστώνης. Έχει αγωνιστεί ήδη 3 φορές στα playoffs και στην 4η παρουσία του θα ψάξει τρόπο να αγχώσει τους Ντουράντ, Ίρβινγκ και Χάρντεν και ότι και να γίνει στο τέλος, θέλει να νιώθει μέσα του πως κατέθεσε ότι είχε στο παρκέ για να βοηθήσει την ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουέστμπρουκ: Οι φίλαθλοι των Σέλτικς του φώναζαν «άντε γαμ...»! (pic)

Ο... κουβάς Μπάρκλεϊ εγγυήθηκε νίκη των Χόρνετς και έχασαν για 27! (vid)

Χόλιντεϊ για Γιάννη: «Δουλεύει για να γίνει ο καλύτερος στον κόσμο, θέλω να πολεμήσω για εκείνον» (vid)

Σέλτικς - Ουίζαρντς 118-100: Διαστημικός Τέιτουμ με 50άρα έστειλε τη Βοστώνη στα playoffs! (vid)

Πέισερς - Χόρνετς 144-117: Τους... διέλυσαν και θα παίξουν ρέστα για τα playoffs! (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα