Τζαζ: Μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα φέτος; (poll)

Τζαζ: Μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα φέτος; (poll)

Νίκος Καρφής
Τζαζ: Μπορούν να πάρουν πρωτάθλημα φέτος; (poll)

bet365

Oι Τζαζ κάνουν πράματα και θάματα στο ξεκίνημα της σεζόν, όντας η πιο καυτή ομάδα στη λίγκα και το gazzetta.gr ζητά από τους αναγνώτες του να ψηφίσουν αν η Γιούτα μπορεί να φτάσει στο πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Έχουμε διανύσει κάτι παραπάνω από το 1/3 της regular season στο ΝΒΑ και στην κορυφή της κατάταξης φιγουράρουν οι Τζαζ.

Πόσοι από εσάς πίστευαν πως οι Μορμόνοι θα είναι η καλύτερη ομάδα του ΝΒΑ σύμφωνα με το ρεκόρ; Eλάχιστοι.

Τώρα αν κάποιος έλεγε πως η Γιούτα θα έχει 17 νίκες στα τελευταία 18 ματς σίγουρα θα τον περνούσαν για τρελό.

Παρόλα αυτά, η φοβερή και τρομερή ομάδα του Κουίν Σνάιντερ έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο και όσο περνάει ο καιρός, δίνει όλο και περισσότερες απαντήσεις σε όσους λένε πως θα... ξεφουσκώσει.

Οι Τζαζ έκαναν ένα πολύ γρήγορο δρομολόγια από την αμφιβολία στην αποθέωση. Από την... διάλυση εξαιτίας του κορονοϊού την περσινή σεζόν, βρέθηκαν στην κορυφή του ΝΒΑ με μπασκετάρα φέτος.

Κόντρα στους Μπακς έδωσαν ακόμα ένα ρεσιτάλ, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις έκρυψαν τη μπάλα, όπως το passing game που κατέληξε σε τρίποντο του Ινγκλς.

Αρκεί κάποιος να δει το spacing της ομάδας αυτής και τον τρόπο που κυκλοφορεί τη μπάλα για να καταλάβει για ποιο λόγο τη συναντάμε στην κορυφή της λίγκας.

Το μπάσκετ που παίζουν χαίρεσαι να το βλέπεις, ενώ υπάρχουν αρκετοί εξαιρετικοί παίκτες που δημιούργησαν ένα συμπαγές σύνολο που έχει μάθει να συνεργάζεται αρμονικά, αφού οι περισσότεροι είναι για χρόνια μαζί.

Μίτσελ και Γκομπέρ άφησαν πίσω τους τα περσινά και εντυπωσιάζουν φέτος ο καθένας στον τομέα του. Ο Κλάρκσον πάει για κορυφαίος έκτος παίκτης, ενώ οι Ινγκλς, Μπογκντάνοβιτς και Κόνλεϊ είναι πολύτιμοι για τη λειτουργεία της ομάδας.

Οι Μορμόνοι έχουν φτάσει 2 σερί σεζόν σε τελικούς (1997 και 1998), ωστόσο η... αρμάδα των Μαλόουν-Στόκτον έπεσε πάνω στους ανίκητους Μπουλς του Τζόρνταν και δεν έφτασε στη Γη της Επαγγελίας.

Το gazzetta.gr βάζει για άλλη μια φορά στην... εξίσωση τους αναγνώστες του και τους ζητά να ψηφίσουν αν οι Τζαζ μπορούν να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου και να πάρουν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους Loading...

 

NBA Τελευταία Νέα